Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нирку доведеця продать. І вєлік.Пля.. я уже хочу такую рубашку весельнькую, як у діда..![]()
...вона тільки у комплекті з шоколадкоюПля.. я уже хочу такую рубашку весельнькую, як у діда..![]()
І багАццтвом.??...вона тільки у комплекті з шоколадкою
Тю, там такі вузьки вулиці бувають...Технарь из Италии собрал самую узкую машину ?
У меня ток один вопрос.. нахуа?..
Нирку доведеця продать. І вєлік.
Ну если з ніркой.. ще пов біди, но велік тай шоколадка то вже занадто.....вона тільки у комплекті з шоколадкою

А ніхто не казав, шо будєт лєхкО.Ну если з ніркой.. ще пов біди, но велік тай шоколадка то вже занадто..![]()
Тю, шоколадку на плантацію, ще й нирку відіб'єш..Ну если з ніркой.. ще пов біди, но велік тай шоколадка то вже занадто..![]()
Кому відіб'є?Тю, шоколадку на плантацію, ще й нирку відіб'єш..
У грошовому еквіваленті...Кому відіб'є?
...вино з замінником цукру?Продолжаєм самобічєваніє....
![]()
Технарь из Италии собрал самую узкую машину ?
Посмотрите на старые районы итальянских городов - и вопрос пропадет сам собой. 
З винограду. Я був у ніх на виробництві. Є плантації віноградниє. І цехА. Так що, возможно, шо такі вино....вино з замінником цукру?
Заповзятий...Збочінець! )))))
...щоб жінка під руку нічого не бубнілаТехнарь из Италии собрал самую узкую машину ?
А если к рубашке прилагается ота кошоладка - ????Пля.. я уже хочу такую рубашку весельнькую, як у діда..![]()

Ніхрена..Посмотрите на старые районы итальянских городов - и вопрос пропадет сам собой.
![]()
..только усугубится..