Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Та нема у него там *****.. остатній ворек з кормом хомяка доїда.:збентежений: десь ото хфоткі з інету надьоргае.. ,- дивиться як смачно.. а сам хвостики от карасиків досмокчуе..:незнаю::збентежений:
...Норд, для чого ти гнобиш колегу?..йому і так несолодко?‍♂️?

У него там как у хомяка запасы.
Ти думаш пошто він про вудку питав?.. я так мишлю треба їому альбо Анджелу снаряджать для олшебного пендаля.. альбо грету для спасательной операціі.:незнаю: видадім його за кіта недоростка..:D

Серёга, ти шо там наїбаний?..:D
...Норд, для чого ти гнобиш колегу?..йому і так несолодко?‍♂️?
Ну як я могу Монічку гнобить?..:незнаю:я ш його ****у обожнюю .. :любов:воно ш таке ш саме мерзьке, язикате, тай противне, як і я сам..:D:D

...справа не в тому,мене сп'яніння не прикалує,я можу випити вдома,перед сном,для того щоб розслабитися
А я навпаки, дуже давно не можу дивится тверезим но ото усе ***дство..я становлюсь аресивним.. а коли наїбну, то усїх люблю..:D

Ну, то локація як би мельдунка (пропіскі)..конкретно тераз, в мінську- мазовецьком.. но дегех нет..:D
Я ж не переночевать, пожрать и выпить прошусь :D Мы с манжелкой через 2.5 недели едем в Гданьск. Если ты в курсе, что там посмотреть, где хороший пляж и т.д. Можем и пересечься, но мы на 4 дня всего и цепляем только воскресенье вечер из выходных. Если ты работаешь, то только такой вариант

Я ж не переночевать, пожрать и выпить прошусь :D Мы с манжелкой через 2.5 недели едем в Гданьск. Если ты в курсе, что там посмотреть, где хороший пляж и т.д. Можем и пересечься, но мы на 4 дня всего и цепляем только воскресенье вечер из выходных. Если ты работаешь, то только такой вариант

А конкретние дати заешь уже?..я гляну шо у меня там по графіку работи .

Я от шот не понял, :незнаю:она кубик зачеркнула, или сам вопрос?..:D

Назад
Зверху Знизу