Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От Анджели ви дождетесть только фото ночного неба, в безлунную ночь..Тепер чекаємо фото від Анжели.

Аби затормозить успел..А есі Серж розгонить свій трактор так, то він у Анжели буде за 2 години⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...це не наші мєтоди?А есі Серж розгонить свій трактор так, то він у Анжели буде за 2 години⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...от,а я думаю, що мені весь час хочеться,мабуть треба до селища їхатиЕх..ща как доварю картошечку.. да кааак съем ее с селедочкой да лучком..![]()
Я в ваших оргіях нє участвую.Это надо просить Пошляка шоб заехал сфоткал.Ей самой неудобно свои дыни фоткать.
ВичорківаємЯ в ваших оргіях нє участвую.
ЗА просмотр, кажу, дєнюшки плотют ?
УЧаствуєте, участвуєте ?Я в ваших оргіях нє участвую.
Мєня вичоркнулі, слава яйцам. А вчОркувать обратно нізя.УЧаствуєте, участвуєте ?
Тя туда нікто і не пріглашал..Я в ваших оргіях нє участвую.

Тута я рішаю, кого куда вчоркуват ?Мєня вичоркнулі, слава яйцам. А вчОркувать обратно нізя.
Очень хочется матіаса.....от,а я думаю, що мені весь час хочеться,мабуть треба до селища їхати
а не отето от все, мєстное..ізуксусёное..
...за ним ,взагалі треба до міста їхатиОчень хочется матіаса..а не отето от все, мєстное..ізуксусёное..
![]()
Альбо ти про картошку?.. з цибулей.....от,а я думаю, що мені весь час хочеться,мабуть треба до селища їхати

...картоху я і так кожного дня їм,скоро *******ем стануАльбо ти про картошку?.. з цибулей..![]()
Та да, я вот думаю мош в норвегію за селедкой пошуріку сгонять на виходние.....за ним ,взагалі треба до міста їхати