Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...у мене десь був,типу шпателя,сантиметрів 7 завширшки,плотна така резина,думаю можна зчистити і,не пошкодити пластикЦе який?.![]()
![]()
Рассказывайте чем клей отковырялиякий?.
Есть такое предчувствие ,что у птичницы зарплата бОльше ,чем у тракториста.
...вона яйцями торгуєЕсть такое предчувствие ,что у птичницы зарплата бОльше ,чем у тракториста.
Разве шо нулевкой....вона яйцями торгує
Бєднєнько. Но чістєнько.🤣😋👍Це який?.![]()
![]()
Герцогиня Девонширская перед балом, при полном наряде от Диор, кормит своих кур. Фото реальное, есть в сети и другие. Обожала свой птичий двор....вона яйцями торгує
Ты меня присадил на этот сорт,вкуснятина.Кстати..купив ківі новозеландскіе, ток зеление.. тоже, нічего так, поярче отой зеленой кіслятіни..![]()
![]()
Купил ( шоп на верняка), средство, а до етого прекрасно удалялся средством для митья окон..Рассказывайте чем клей отковыряли![]()
Тайка?.....вона яйцями торгує
Та я стекла мил.....у мене десь був,типу шпателя,сантиметрів 7 завширшки,плотна така резина,думаю можна зчистити і,не пошкодити пластик
А квяточкі бачіш?..Бєднєнько. Но чістєнько.🤣😋👍
Ото шось ораньжовєнькоє жовтіє в кутку?А квяточкі бачіш?..![]()
Ой..ой..ой.. твое щастя шо жена твоя це не чуе..То, шоп ти знал - рослинниє гєніталії. А ти туди носом тикаєсся. 😁😋
На, слепандя..Ото шось ораньжовєнькоє жовтіє в кутку?
Красівиє.............................гєніталії.😁На, слепандя..![]()
![]()