Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
От жеш хом'як нєвєрующій.
Шестігранніком викручуєш вєртікальний болт. Но нє полностью, а на два см. Бо там внутрі растопирка, в яку той болт вкручєн. Она пріржавєла і ти руля не витянеш. Ботом гєпнєш по болту молотком і можеш викручувати полностью. Сдєлаєш - раскажу, шо дальше робить.
Монічка.. золота ти дитинка .:D як ти мисліш шо я виришів шо то кермо срипить?..:рл:..я вже усе зробив.. гуманітарий ти наш..:D
Кууурва.. и шо Анджела в тобі знайшла .:незнаю::D

Ооо.. бачу.. кружок фаховцев у сборі..:D:D

Монічка.. золота ти дитинка .:D як ти мисліш шо я виришів шо то кермо срипить?..:рл:..я вже усе зробив.. гуманітарий ти наш..:D
Кууурва.. и шо Анджела в тобі знайшла .:незнаю::D
Родствєнную душу. Я жадний бомж.

Мош любой адрес доверенного лица дать..:збентежений:

Не, я серьезно, + у меня держатель для телепона лишний организовался.. все конфедіціально..:збентежений:
Та нашо оно мнє. Скінь полякам за полцени, або Анжелє вишлі. У нєй вєлосіпєд - обнять і плакать. Там і карєтка в нагоді стане. Хоть одна нормальная запчасть у вєліку буде.

...до речі, вспомнив,на тій Україні, саморобна вічна каретка вварена,токарю замовлялося і стакан,і вал,і підшипники

Та нашо оно мнє. Скінь полякам за полцени, або Анжелє вишлі. У нєй вєлосіпєд - обнять і плакать. Там і карєтка в нагоді стане. Хоть одна нормальная запчасть у вєліку буде.
Ти думаш вона потеряется от склепа до дому..дв вона тебе згризе..:D

Назад
Зверху Знизу