Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
1749236411468.webp

Гарин, Ангелочка, действуйте...:D

Моня, я ни хуа не пойму.. ви смех собираетесь слушать или нет,?.. секрет я те рассказивать не бу..даже не проси, стратив..:D
Ти шо там, повєсть пєчатаєш? Ящас спать пойду. Надовго.

Про карєтку смєх? Давай, рукожоп.:)
Канеш, експерт- алень..:D я в приципе не далеко от тя ушел..:збентежений: но мне то простительно .. контузия..и я в наушніках постоянно..:rolleyes: а ти педалі.. педалі...сам ти педаля.. ето вілка скріпела. :рл::іржач:

Канеш, експерт- алень..:D я в приципе не далеко от тя ушел..:збентежений: но мне то простительно .. контузия..и я в наушніках постоянно..:rolleyes: а ти педалі.. педалі...сам ти педаля.. ето вілка скріпела. :рл::іржач:
...це навіть я знаю,що там гайку на рулі подтянуть треба🤦‍♂️

Шо ти терь подвіс.. есксперт..:D
Я ету ****у бордатую белорускую лично до паркана отведу..фаховец *****.ю:D

Е. Я ж казав, шо там спісок на двє страніци, шо може скріпєть. Просто підолі бліже к тємє. А вєлік апщєто обслуживать трєба. І рулєвой механізм тоже, шоб нє скріпєло. :)

...це навіть я знаю,що там гайку на рулі подтянуть треба🤦‍♂️
Еслі у нього гайка раскрутілась, то вілка ходуном ходіть будєт, но нє скріпєть. А єслі там смазка усохла, то да.

Е. Я ж казав, шо там спісок на двє страніци, шо може скріпєть. Просто підолі бліже к тємє. А вєлік апщєто обслуживать трєба. І рулєвой механізм тоже, шоб нє скріпєло. :)
Моничка... я ш стебаюсь.. ашпе никаких претензій..:D:цехф:

Я так понял там бородатый белорус велик обслуживает,его собрались к забору вести.

Назад
Зверху Знизу