Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ваш Ардіс я тоже помню.Шимано ты моя, шимано...

...пане,ти забуваєш,що фермер не тільки агроном,а і трохи механік,ти думаєш,хто займається всією технікою, і далеко не оісапєтами?♂️?Так..рабовладелец.. не вумнічай.. хватит мне Монічкі..![]()
Моничка, ну уже поздно и там в фое ***** не видн, толи слалом, толи саломон..Шимано блін. Єсть пластіліновий турней, а єсть дєор полупрофі.![]()

Ві страшний человек! Раз такоє помніте.А ваш Ардіс я тоже помню.![]()
Зоотехнік?.....пане,ти забуваєш,що фермер не тільки агроном,а і трохи механік,ти думаєш,хто займається всією технікою, і далеко не оісапєтами?♂️?

...ага,моє діло попередити ?Зоотехнік?..![]()
Та Моня ашпе Звєрр..Ві страшний человек! Раз такоє помніте.

Шо нє помню, то запісую.Ві страшний человек! Раз такоє помніте.
Якой саломон. Там рандомноє названіє у вєліка. Шукай наклєйку хромомолібден. 4130.Моничка, ну уже поздно и там в фое ***** не видн, толи слалом, толи саломон..
Давай уже завтра..![]()
Поліція ще не приймала за обсцикання?запісую
У нас тут нема поліції.Поліція ще не приймала за обсцикання?
Дікій запад, хулє.У нас тут нема поліції.
О, помню по молодости лет, на городском пятаке летом , хотели мне показать родное отделение..Поліція ще не приймала за обсцикання?

...бумага давно і у нас є у сортірах,то ти відстав від життяО, помню по молодости лет, на городском пятаке летом , хотели мне показать родное отделение..
отделался рублем..
Хо я тут всем ашпе *****, де ти ссиш шо ти ссиш..
Хотя и публичних тувалетов хватает.., самое смешно, шо в них всегда есть бумага..
![]()
У нас і акваріуми з рибками стоять у громадських туалетах...бумага давно і у нас є у сортірах,то ти відстав від життя

...рыба то на любителя, а бумага,необхідністьУ нас і акваріуми з рибками стоять у громадських туалетах![]()
Яб там жил.У нас і акваріуми з рибками стоять у громадських туалетах![]()
Та бачив я ти тувалети.. даже ссикав на тих хуютболістов поки вони на полі коня валіли..У нас і акваріуми з рибками стоять у громадських туалетах![]()

Моня, не пугайте меня..Яб там жил.