Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ОтжиматьсяРучкі, шоб становую тягу робить?

Висунь язика і хєкай. Я так у кіно бачив про Бєтховєна. Должно помочь.Шось седня жарковато..у мня вже лисенка взмокла..![]()
В отлічії от вас, лєнтяєв, я трєніровался. Майже три години. Мінус 800 кілокалорієв.А де Моничка?..лисапеди пересчітивает?..
Майдеінчайна. Гиги. Гайку оттудова возьмі, а карєтку свою постав.Так онаш в пачкомате еще.. вечером покажу..![]()
...просто кушать треба менше,щоб вони не з'являлисьВ отлічії от вас, лєнтяєв, я трєніровался. Майже три години. Мінус 800 кілокалорієв.
Мажори.Кстати, наш вчерашний день обошелся страховой компании в 15к..![]()
Я ітак нічого не їм. Тиж бачив пєрловку і три шматочка печінки. Всьо....просто кушать треба менше,щоб вони не з'являлись

Сам ти чачайна..індонезія мае бутиМайдеінчайна. Гиги. Гайку оттудова возьмі, а карєтку свою постав.

Ок. Сразу і пєдолі б попросіл у ніх.Сам ти чачайна..індонезія мае бути![]()
![]()
Так не спортивно..Ок. Сразу і пєдолі б попросіл у ніх.

Мазохіст?Так не спортивно..![]()

А тєбє мойого авторітєтного мнєнія мало.И потом, я же должен убедиться, олень или не олень..![]()

...а для чого,там серебро?Нада шурнуть цю штуку болгаркою. Але там всередині водород. В'єбе чи не в'єбе?
![]()
Краас страшна людина. Шо ето взагалі за водородна граната?...а для чого,там серебро?
Контакти потрібні....а для чого,там серебро?