Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Багажніки єсть?От холодільніка коробочка подойдьот?
Через 11 років буде твій Лафройг?![]()
...джміля не спіймав,а ячмінь ось зараз такий
Єсть.Багажніки єсть?
А я вот думаю суп сварить и каретку снять..Я сьодня гуляв. Робота нє фуй - як стоЯла, так і будєт стоЯть.
Можу показати засушеного хрущаА хотітє я вам мохнатого шмєля покажу.![]()
...скоріше ячка і перловка від однієї харківської торгової марки👍🤦♂️Через 11 років буде твій Лафройг?
Ех... Який та перловки багато, а Лафройгу явно не вистачає...скоріше ячка і перловка від однієї харківської торгової марки👍🤦♂️
...твоє виробництво,моя сировина👍😁Ех... Який та перловки багато, а Лафройгу явно не вистачає
Та я ж споживач ))...твоє виробництво,моя сировина👍😁
...а я фермер, моя справа виростити🙂Та я ж споживач ))
Нє бєрєжотє ви сєбя, коллєга. 😁Можу показати засушеного хруща
А шо, бєз карєткі ловчЄй єздіть?А я вот думаю суп сварить и каретку снять..![]()
...може двигун хоче присобачити?А шо, бєз карєткі ловчЄй єздіть?
Багажники грузіт канєш....Єсть.
Анжела - ви уже намоклі?
Такой лівіняка пре от вас до нас.
У вас лісапєд і так овєрважкій. На нього нізя нічого грузіть. Тока он і пєдальєр.Багажники грузіт канєш....
Дощака є канєш... весь тіліфон мокрий😳
Так двігун в колєсо піхают, а нє вмєсто карєткі. Там у нього катрідж стоїть. Хоче помінять на новий навєрно. Ушатал вєлік, сантєхнік....може двигун хоче присобачити?
...качок,ноги накачані,звернув карєткуТак двігун в колєсо піхают, а нє вмєсто карєткі. Там у нього катрідж стоїть. Хоче помінять на новий навєрно. Ушатал вєлік, сантєхнік.![]()