Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я высоты боюсь. И все сны-кошмары с этим связаны.В мене 12 поверх. Внізу люді, як кріси.
Убіваєт нє висота. А прізємлєніє.Я высоты боюсь. И все сны-кошмары с этим связаны.
"людішкі"В мене 12 поверх. Внізу люді, як кріси.
Губит людей не пиво, губит людей вода.Убіваєт нє висота. А прізємлєніє.

Гравітація!Убіваєт нє висота.
В мєня плохі новості ?Убіваєт нє висота. А прізємлєніє.
- Володимир Олександрович, у мене дві новини - гарна і погана. З якої починати?В мєня плохі новості ?
Не настіко плоха? а де они ділись? Спать побігли?- Володимир Олександрович, у мене дві новини - гарна і погана. З якої починати?
- Давай з гарної.
- Нас прийняли в НАТО!
- А погана?
- Усі інші з НАТО вийшли...
На горшу сидять.Не настіко плоха? а де они ділись? Спать побігли?
Понапивались фрешів отих...канєш ?На горшу сидять.
із морковки вапще огонь!Понапивались фрешів отих...канєш ?
К вам едет ревізор?..В мєня плохі новості ?

Коли у людини дірка в голові, вона, наприклад, купує за штуку баксів айфон. З часом він перетворюється на непотріб. Але за ці гроші можна було б придбати золоту прикрасу. І з часом її вартімть тільки зростає. Про антикварні речі я взагалі мовчу...казала моя бабуся, у грошей немає очей,куди їх дають,туди вони і йдуть

Дай *****у *** стекляний, он его разбьет и губи порежет..Коли у людини дірка в голові, вона, наприклад, купує за штуку баксів айфон. З часом він перетворюється на непотріб. Але за ці гроші можна було б придбати золоту прикрасу. І з часом її вартімть тільки зростає. Про антикварні речі я взагалі мовчу
Ранку!