Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вишлю граблі, не дорого!Вчера получил робот-пилосос..посмотрел..разочаровался..отнес на мусорку..( я в принципе ничего другого от девайса за 45зл и не ждал
)..
Сегодня получил соковижималку..![]()
Ти зачем в канаву залез?..

Пасиб..мне их и на работе.. с головой..Вишлю граблі, не дорого!

Ніскажу.Ти зачем в канаву залез?..![]()
Як це на мусорку??? А я ?Вчера получил робот-пилосос..посмотрел..разочаровался..отнес на мусорку..( я в принципе ничего другого от девайса за 45зл и не ждал
)..
Сегодня получил соковижималку..![]()
Анджела.. радость ви наша неземняцкая, я ш себе не враг..Як це на мусорку??? А я ?

..зачем вам ото гувно.. ток лектричество жреть..
С велика ****анувсь шолі?..Ніскажу.

Вас щє рано.Як це на мусорку??? А я ?
Хам..Вас щє рано.

Було. На ГТ-шці педалі були з тукліпсамі. А я не їздив раніше з таким. Ну і гепнувся два раза на свєтофорє. Колєнку розбив. Зняв тиє тукліпси кхуям.С велика ****анувсь шолі?..![]()
По-моєму я ох.....якій комплімент отвєсіл.?
Ща она те расскажет..По-моєму я ох.....якій комплімент отвєсіл.?

Та да, я тоже никада оте капкани на ногах не понимал..Було. На ГТ-шці педалі були з тукліпсамі. А я не їздив раніше з таким. Ну і гепнувся два раза на свєтофорє. Колєнку розбив. Зняв тиє тукліпси кхуям.

Ая вже втічу до того момєнта.Ща она те расскажет..![]()
Он не замітає чи шо??Анджела.. радость ви наша неземняцкая, я ш себе не враг....зачем вам ото гувно.. ток лектричество жреть..
Чічас прольєтся чіято кров...чічас чічас ?Вас щє рано.