Статус: Офлайн
Повідом.: 15996
Повідом.: 15996
Да.Пугают?..![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Пугают?..![]()
Не хтоцяйтє. В гуголє всьо єсть.Хто це?
Так ти их под одеялом смотри..
Ая по твоєму дє?😳Так ти их под одеялом смотри..![]()
Так их то снаружи оставь, зачем ти всяк ужас се под одеяло тянешь..Ая по твоєму дє?😳
Нє. Холодно. І кальоса ненакачані.ДжіроДІталія
Ето нє я. Оно само.Так их то снаружи оставь, зачем ти всяк ужас се под одеяло тянешь..![]()
Може харе крмандуват?Не хтоцяйтє. В гуголє всьо єсть.
А ми ему по морде чааайніком..( пою)..Може харе крмандуват?
Прівікайтє.Може харе крмандуват?
Хай пєдікюрщица нас содерже 🤷♀️ це оптімальний варіантПрівікайтє.
Вам, Анжела, с понєдєлка іщє трєба срання ітті работу шукать. Високооплачувану. Хтота ж должен дєнюжкі зароблять на жизнь. А я по-хозяйсьтву.
Шось мне подсказуе, шо ей ет не сильно понравіца, а Пошляк, мало того шо пришепетивает, так ще і на две ногі хромать начнет..Хай пєдікюрщица нас содерже 🤷♀️ це оптімальний варіант
Катєгорічєскі нєт. Скінуть вам сайт ворк.уа?Хай пєдікюрщица нас содерже 🤷♀️ це оптімальний варіант
Баісяя??..ет правільна..Катєгорічєскі нєт.
ХАй менше ******юєцця, бо кнутиком получе 🥱Шось мне подсказуе, шо ей ет не сильно понравіца, а Пошляк, мало того шо пришепетивает, так ще і на две ногі хромать начнет....накой вам такая домохозяйка?..
![]()
І більш його ніхто не бачив..Хотєл іщє спросіть. А кєм ви працувалі в сістємє коррумпірованого правосудія?
Для чого??? Я не планірую 🥱Катєгорічєскі нєт. Скінуть вам сайт ворк.уа?
Главним судьйой. Як у кінові🥱Хотєл іщє спросіть. А кєм ви працувалі в сістємє коррумпірованого правосудія?
З Мікеле Плачидо?Главним судьйой. Як у кінові🥱