Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Я немножко о другом..:кручусь:
17467139973181153303119139861315.webp

...у мене такий на складі стоїть,і орки не змогли збити такий в окупації, хоча мабуть болгарки у них не було🤦‍♂️

17467139973181153303119139861315.jpg

...у мене такий на складі стоїть,і орки не змогли збити такий в окупації, хоча мабуть болгарки у них не було🤦‍♂️
Странно.Пару ударов тяжелой кувалдой и вуаля.Чугуний.Рассыпается на раз.У меня на гараже такой стоял.Пришлось разбить при утере ключей

Странно.Пару ударов тяжелой кувалдой и вуаля.Чугуний.Рассыпается на раз.У меня на гараже такой стоял.Пришлось разбить при утере ключей
...подивись на стан притворної полоси,теж били кувалдою,замок не розбили,потім зрізався болгалкою,бо ключем вже не відчинявся

...подивись на стан притворної полоси,теж били кувалдою,замок не розбили,потім зрізався болгалкою,бо ключем вже не відчинявся
В мене розсипався на три чи чотири частини після двох ударів 5-ти кг кувалдою.Бив тупо по центру замка.

...ще один мєдвєжатнік😁
У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!

У мене поломався замок на вхідних дверях. Визвав "медвежатників". Вони пів години ковирялись там якимись відмичками, а потім взяли шуруповерт і висверлили цилінд замка. З вас 3000 грн!
Ваши руки не для скуки?

То те попался новодел типа закос под медвежатников..:незнаю::рл:
у меня есть 2 реальние истории из жизни про настоящих медвежатников в биту..одна история приключилась именно с моей семьей.. я мош даже уже здесь рассказивал..

Та не кажіт... якійто філіал хозмага і стройки 🥱
Анджела.. радость ви наша неземняцкая.. давайте поговорим про то шо вам теж цікаво, :незнаю:
ну окромя богатих вдовцов 80 летних..:збентежений:..лично меня они ну ні як не збуджують..:D

Вопрос, к нашему уклонисту от Черноморки имеется..:збентежений:

Назад
Зверху Знизу