Статус: Онлайн
Повідом.: 19107
Повідом.: 19107

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ви коллега трошкі отстали от жизни..для мадам и мадамок уже придумали спеціальную лейку, шоп пісать стоя..Я пісяю стОя. Мєняємся?
А йому що, шкода підняти настрій травматологам?Ви коллега трошкі отстали от жизни..для мадам и мадамок уже придумали спеціальную лейку, шоп пісать стоя..
Вам боюсь не подойдет, бо застрягне.. потом вся травматологія селфі бу делать.. оно вам треба?..![]()
Я от тоже думаю , как он обладатель 11 лісапедов , до сих пор не имеет золотую дисконтную карту в травматологииА йому що, шкода підняти настрій травматологам?
Шош. Может ето разгрузіт дамскіє туалєти в громадських мєстах.Ви коллега трошкі отстали от жизни..для мадам и мадамок уже придумали спеціальную лейку, шоп пісать стоя..
Вам боюсь не подойдет, бо застрягне.. потом вся травматологія селфі бу делать.. оно вам треба?..![]()
Ну почему вы так однозначно? Думаю, до 10 см вполне уместиться в китайскую приспособуВи коллега трошкі отстали от жизни..для мадам и мадамок уже придумали спеціальную лейку, шоп пісать стоя..
Розмарин - это хто?О курче, а розмарин чего не прожарил в жирку..![]()
...мабуть ота трава на рибі хоча мені на неї байдужеРозмарин - это хто?
Аналогічно...мабуть ота трава на рибі хоча мені на неї байдуже
...Пошляка шкода,прилип чувак на рівному місці на 200 грн
Что для него 200 гривен ?Он на Черноморке каждый день больше экономит....Пошляка шкода,прилип чувак на рівному місці на 200 грн