Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Стрижка собакі у грумєра - 1300. Да. Машинка 220. 6 годов отпрацювала. Стрижка 3 раза в год. 18 стрижок, нє рахуючи мене....друже,я давно зарікся купляти дешеву техніку,ти по ітогу переплатиш тричі,це перевірено?♂️

Ето маятніковая. Сразу в топку.Не, ось шот совсем дешмановское у кітайцев нашел..
Но ТМ шот не внушает доверія..![]()
![]()
Тя тож под пуделя стригли шоли..Стрижка собакі у грумєра - 1300. Да. Машинка 220. 6 годов отпрацювала. Стрижка 3 раза в год. 18 стрижок, нє рахуючи мене.![]()

Ніхуя.. заявляют шо роторная..Ето маятніковая. Сразу в топку.
Шукай дешевшу і роторную.

Вот нінада. У мня всякіє джаінти і гетешечкі. Ето бренди, а нє лібо шо.А ти думаш чего у него 11 лісапетов..![]()
...дай бог,щоб тобі пощастилоСтрижка собакі у грумєра - 1300. Да. Машинка 220. 6 годов отпрацювала. Стрижка 3 раза в год. 18 стрижок, нє рахуючи мене.![]()
Ніхуя.. заявляют шо роторная..![]()
Ніхуя.. заявляют шо роторная..![]()

Кручє. Под айсмена.Тя тож под пуделя стригли шоли..![]()
Не хочу, а купів.![]()
...ось шланг з трактора, він коштує 210 грн,а ти за цю суму хочеш купити складний електромеханічний виріб,який буде працювати роки?♂️
Пірюєта мана..Сборіщу скупєрдяєв хала-хало?

Я ето пєрєживу.Он бачиш, для тебя Серж трактор специально разобрал, шоп сказать шо тебя наебали..![]()
Воткні свой хуявєй в картошку. Должно помочь.Блин, када уже етот рабочий день закончится..у меня батарея садится..![]()

Так ви іщє і транжира, вдобавок к волосатим ногам.Сборіщу скупєрдяєв хала-хало?