Статус: Офлайн
Повідом.: 15706
Повідом.: 15706
Машинку. Для стріжкі собак.І шо купил?..
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Машинку. Для стріжкі собак.І шо купил?..
І я. Откудова у чайніков фірми. Хонгільдон якійсь. Навєрноє.Та я про фірму..![]()
Не надо меня путать.. Хогільдон, то парень со свірєлью..І я. Откудова у чайніков фірми. Хонгільдон якійсь. Навєрноє.
У мене є Ровєнта. Так она хом'яка не стригла. Заривалась і всьо. Бо механізм маятніковий. А собак стрижуть роторной машинкой. Хрєначіт шо дурна. Хіліпси таке не роблют чогось.Не надо меня путать.. Хогільдон, то парень со свірєлью..
А чего не хіліпс какой нить?..![]()
От жеж. Козюлька.Лан пойду гляну шо те еебоби делают..
А ви дивиться шоп Пошляк у носі не довбавсі і козюльки не їв..![]()
Так хомяк уехал же.. накой те машинка для собак?..У мене є Ровєнта. Так она хом'яка не стригла. Заривалась і всьо. Бо механізм маятніковий. А собак стрижуть роторной машинкой. Хрєначіт шо дурна. Хіліпси таке не роблют чогось.
Понравілась. Она мощнєє.Так хомяк уехал же.. накой те машинка для собак?..
Прівик уже?..![]()
У тя теж подшерсток?..Понравілась. Она мощнєє.
ВолосА жосскіє.У тя теж подшерсток?..![]()
Ну от нахуа ти так про тещу то..Хом'як уже с овцой подрався.
Поинтересовался типом машинок и понял шо у меня шіліпс роторний..ВолосА жосскіє.
Нє свісті. Фотку кінь. Хоть с каталога. Я биро распєдалю, шо у тебе за трімєр.Поинтересовался типом машинок и понял шо у меня шіліпс роторний..![]()
Ща, почекайНє свісті. Фотку кінь. Хоть с каталога. Я биро распєдалю, шо у тебе за трімєр.
Теща тута. Загрустіла і приїхала. І внуков шоб с хати своєй вигнать.Ну от нахуа ти так про тещу то..![]()
Два гвінтіка с обратной сторони є? Шо тримають ножа.Ось така..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.