Статус: Офлайн
Повідом.: 28291
Повідом.: 28291

Водовкой?Я іх дізінфіцірую.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Водовкой?Я іх дізінфіцірую.
Анджела?..ви що в транвае едете?..що там янзик заплентается..Ну скоропортящі продукти послє внтісчнітврной перевозки не тпєскаєте ж? 🤷♀️
То с голоду пальци заплітаюцца😳Анджела?..ви що в транвае едете?..що там янзик заплентается..![]()
Та ну. Спіртом!Водовкой?
А які? Воняють, як дохлиє ракі.Чо це они тухлі??? 🤷♀️
Так їх же не треба сирими їсти..Тоість, істи в Чорноморкє тухлиє крєвєткі норм.![]()
Тоісь ви там без мене лазили???? Ну ок.А які? Воняють, як дохлиє ракі.
Ну так і жаба буде смачна.Так їх же не треба сирими їсти..
Проварив, 2 мин, трошки оцета тудой..
Потом на пательню в совусе яком там соево горчічном..![]()
Та я би раків дажеб свіжеми не їв..вониж трупожери..А які? Воняють, як дохлиє ракі.
Так яж і кажу. Наварят отих тухлих крєвєтков у той Чорноморкє, а я должен їх трєскать. Щас.Так їх же не треба сирими їсти..
Проварив, 2 мин, трошки оцета тудой..
Потом на пательню в совусе яком там соево горчічном..![]()
Я должен бил провєріть, шо ето за клоАка.Тоісь ви там без мене лазили???? Ну ок.
Тада будем жарьоних карасів яких трєскать 🤷♀️
Ти точно грибнік?..Ну так і жаба буде смачна.
Тиж лосося їси. А он може крису ззісти.Та я би раків дажеб свіжеми не їв..вониж трупожери..![]()
Грібнік-рєцидівіст.Ти точно грибнік?..
Цю а свіжих / морожоних/сушоних там шо нема?..Так яж і кажу. Наварят отих тухлих крєвєтков у той Чорноморкє, а я должен їх трєскать. Щас.
Я істчьо і рибакТи точно грибнік?..
Но-но! Я завсегда с ножиком хожу.Грібнік-рєцидівіст.
Із морєпродуктов мнє нравяцца осєтровиє яйца.Цю а свіжих / морожоних/сушоних там шо нема?..
І Валєрой.Но-но! Я завсегда с ножиком хожу.