Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...коней запрягає?А де цыган?
...їдь до мене,навчу капусту вирощувати
Не, на капусті щас розироцця можна на поливі. Нада ананаси вирощувати!...їдь до мене,навчу капусту вирощувати
Да чего мелочиться то, лучше - сразу пальмы, ага.Нада ананаси вирощувати!

Хороший бізнес план1Да чего мелочиться то, лучше - сразу пальмы, ага.
Финиковые. Но можно и кокосовые, конечно.
![]()
...здря,мені толковий помічник потрібенНе, на капусті щас розироцця можна на поливі. Нада ананаси вирощувати!
Ось ток не заздрі.. ти так ток пісюном трясті можешь када папісаешь..Я боюсь смотреть такие видео - не понятно, это Валера или Игорь?

Хороший план1Хороший бізнес план1
Спасібо1 Пожалуста1
Тіко це виглядає зовсім не естетично! ))Ось ток не заздрі.. ти так ток пісюном трясті можешь када папісаешь..![]()
А что с бойлером?Сантєхніка визивалі?
І я нє визивал. Прішлось самому, своїмі золотими руцямі, інсталіровать смєсітєль на умивальнік і смєсітєль на ванну.
Но - нє там, дє ви подумалі. Дома у сєбя. А отот случай з кранбуксамі - нє у сєбя.
"Муж на час"?А отот случай з кранбуксамі - нє у сєбя.

Мені теж потрібен. Лазер треба молекулярний запустити а чіллер здох. Зробити нікому, людей не має. Найшов одного пенсіонера, він возиться по трохи. І склодув потрібен трубу кварцеву доварити. Нема.......здря,мені толковий помічник потрібен
Как-то уже рассказивал на ХФСантєхніка визивалі?
І я нє визивал.