Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ТрУдіцца.Шо там твой бройлер, кстати..![]()
Не тече?..ТрУдіцца.
Ти таки реально решіл наскальную живопись освоить?..Флякончікі. Ілі пізірькі. Не знаю, як правильно.
![]()

Пока нє. Я його нє насілую. Поставів тємпєратуру на мінімум.Не тече?..
Я художник. Я так відю.Ти таки реально решіл наскальную живопись освоить?..![]()
Сделай стресс тест, поставь на макасимум..я те грю , там все уже затянуло..Пока нє. Я його нє насілую. Поставів тємпєратуру на мінімум.
Ніт. На ето я пойті нє могу. Бо єслі снова, то нуйвонах.Сделай стресс тест, поставь на макасимум..я те грю , там все уже затянуло..
Я тебе тогда дам тайний рецепт из соли, шоп затянуло бистрее..Ніт. На ето я пойті нє могу. Бо єслі снова, то нуйвонах.

Давай. Я уже замислювался над єтім. Ток у мня горчішний порошок у рєцептє.Я тебе тогда дам тайний рецепт из соли, шоп затянуло бистрее..![]()
То буш в радіатор авто засипать..Давай. Я уже замислювался над єтім. Ток у мня горчішний порошок у рєцептє.

...нічого не допомагаєТо буш в радіатор авто засипать..![]()
А потім намагатись промити радіатор пічки....То буш в радіатор авто засипать..![]()
Допомагає. Холодная сварка. Заклєїл три дюркі. Продєржалось, пока нє отклєїлось в другом мєстє. По шву. Радіатор помєнял на новий...нічого не допомагає
Та нє буду я нічого сипать.А потім намагатись промити радіатор пічки....

...ти бачиш де дірка?Та нє буду я нічого сипать.
Йа автомобільний пластілін купів.
Це дитячий у формі автівок?Та нє буду я нічого сипать.
Йа автомобільний пластілін купів.