Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Хто там машину хотів купить? Та ну його *****! Я сьодня на літо перевзувся - 1000 грн. І резина літня вже така, шо даже шиномонтажник каже - останній сезон. А вона ***** ну нормально від 100 трампонов. Чотори колеса - 400 трампонов. Завтра піду трохи велік підшаманю.

как один говорил:" А что там уметь ловить рыбу? Наливай да пей")
А я думала такие емкости с горючим затыкают кукурузой))
Зачем вы так? Потому и пьём, что не можем смириться, что многие народы живут рыболовством

От нашо мені етот касапський хор якіх-то задротов с їх подмоськовними вечірами? 🤷‍♀️
Пляяяя... палево бабушка, палево..(с)..:рл: , а я все не мог взять в толк, шо за ***ню они там язиками витворяют..:незнаю::D
А оно вон оно шо...:rolleyes:
Пойду Вітальку ****ить, шоп не слал больше ***ню всякую..:батіг:

Пляяяя... палево бабушка, палево..(с)..:рл: , а я все не мог взять в толк, шо за ***ню они там язиками витворяют..:незнаю::D
А оно вон оно шо...:rolleyes:
Пойду Вітальку ****ить, шоп не слал больше ***ню всякую..:батіг:
...колонки не телефоні не працюють?🤦‍♂️

Хто там машину хотів купить? Та ну його *****! Я сьодня на літо перевзувся - 1000 грн. І резина літня вже така, шо даже шиномонтажник каже - останній сезон. А вона ***** ну нормально від 100 трампонов. Чотори колеса - 400 трампонов. Завтра піду трохи велік підшаманю.
Йа. Но, сначала продать свою. А потом вже щось думать.

...блін,у мене теж літня проситься,треба глянути

Вооот..:увага:..а мине ничего минять не треба, ні колес..ані масла.. и не нервничать шо всяка падла дверьми хлопает шо холодильником..:D

Вооот..:увага:..а мине ничего минять не треба, ні колес..ані масла.. и не нервничать шо всяка падла дверьми хлопает шо холодильником..:D
В Польше законодательно ещё с прошлого года хотели сделать Страстную пятницу выходным днём/ как в Германии/.Отдыхаете или працюете в пятницу?

Назад
Зверху Знизу