Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Даже коментірувать не хо...Мене також трохи підтерли. Але ті пости, де я підарів назвав підарами
Анджела, ви дуже добра людина..Та не тре обьяснять, ну в самом дєлі...ви добрий. ?

Яки жарти?..буряки..Вас ніхто не хотів образити. Так, трохи пожартували, але Ви зовсім не в контексті і ці жарти просто не можете зрозуміти. Це не проблема.
..ну добре пусть то буде жарти..
якшо я не розумію шо то за мерзка (имхо) пика..
В душі не єбу про буряки, я їх не ставлю. Я жартувавЯки жарти?..буряки....ну добре пусть то буде жарти..
якшо я не розумію шо то за мерзка (имхо) пика..
![]()
Та я вапще тойво...інкредибал добра , но одні страданія от етово... а гріхи то такоє... у кого іх немає??Анджела, ви дуже добра людина..
.алеш якшо відкинути снетименти...я зовсім не янгол..
Аби не Війна, я б казав що я так гріхи з прошлого життя замалюе.![]()
Я вас обожаю..( отсербивая вчерашенего совуса)..Та я вапще тойво...інкредибал добра , но одні страданія от етово... а гріхи то такоє... у кого іх немає??
* вздихає і откусює кусочок крєвєтки

Он женатий . І отот тоже ?♀️Ну ви ще потрахайтесь онлайн. Поки Пошляк десь хропить
Онлайн - то не зрадаОн женатий . І отот тоже ?♀️
Да? А шо це? Безобідне хоббі? ?Онлайн - то не зрада
Варіантів - легіон. Вибирайте на свій смак. Ми не будемо дивитися. ЧесноДа? А шо це? Безобідне хоббі? ?
Цук, есть у меня по етому поводу байка.. как нить пиздану..расскажу..напомните только..Онлайн - то не зрада

І в мене є. Тільки я не розповім ))Цук, есть у меня по етому поводу байка.. как нить пиздану..расскажу..напомните только..![]()
А кому тада показувать шоколадові махрові панталони?Варіантів - легіон. Вибирайте на свій смак. Ми не будемо дивитися. Чесно
Ну ладно, ми одним оком глянемоА кому тада показувать шоколадові махрові панталони?
А я , як пиздану розповим.. шо мені..соромитись..І в мене є. Тільки я не розповім ))

Ми слухаємо ))А я , як пиздану розповим.. шо мені..соромитись..![]()
Ой.ой.ой.оййоцоцой.цук.ну зачем же так сразу..А кому тада показувать шоколадові махрові панталони?
я теж тепленьке люблю..но так шоп сразу лавіной..