Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Што? (с)Много ви понимаете..
Тут важен сам процесс..![]()
Слабак!Все.. я приехал..баю бай..
И не звоните мне до понедялку..![]()
Хорошо. Ми щяс твоїм сосєдям-марокканцам позвонім. Попросім тєбя разбудіть чєрєз полчасіка.Все.. я приехал..баю бай..
И не звоните мне до понедялку..![]()
ТАк мені замуж тре 🤷♀️ яке там дрУге слово. Тіко женіх😁Ви попуталі. Я в женіхі НІКОГДА, кромє того єдінствєнного раза, нє лєз.
Нужно другоє слово.![]()
Потом студєнта. Сначала мужа тре😁Та найдіть ви вже якогось студента, їм мілфи подобаються))
Студент.ТАк мені замуж тре 🤷♀️ яке там дрУге слово.
ну студент ніколи не завадитьПотом студєнта. Сначала мужа тре😁
А краще два...ну стуедент ніколи не завадить![]()
Вони зараз хліпіньки, надо усю группу.А краще два...![]()
З куратором!Вони зараз хліпіньки, надо усю группу.
...рибу жаре?Скушно.... Підкину на вентілятор))
![]()
Я ХЗ...рибу жаре?
...напередодні наснилася жарена риба,сьогодні купив 4 карася,треба тепер готувати
Риболовля - моє хоббі таке як і грибалка)) Але я не дуже люблю їсти спійману річкову рибу. Ну тільки якщо засушити тарань))...напередодні наснилася жарена риба,сьогодні купив 4 карася,треба тепер готувати
...хотів товстолоба філе нарізане кільцями,але не було,довелося карася братиРиболовля - моє хоббі таке як і грибалка)) Але я не дуже люблю їсти спійману річкову рибу. Ну тільки якщо засушити тарань))
У річковій рибі дуже багато паразитів((...хотів товстолоба філе нарізане кільцями,але не було,довелося карася брати
....я не великий гурман,по мені риба,то й рибаУ річковійй
Але потрібна добряча термообробка.....я не великий гурман,по мені риба,то й риба
Скушно.... Підкину на вентілятор))
![]()