Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Докі на хом'яка взагалі звучить як анекдот).
Віднести на базар і віддати тьоткам, що торгують цим специфічним товаром в зоопалатках - не простіше?
Вибачаюсь, якщо нахамила)
Хомяк в його це кудлата собачка😁

Звичайно, там немає кишкових інфекцій...А підвищена жорсткість може дати наслідки у вигляді пісочку в нирках аж з часом...(Дай бог, щоб цього не було...)Варто просто придбати тест-смужки і перевірити...Можливо, використовувати фільтр-кувшин з пом'якшуючим картріджем...
У нас на дачі скважина 35 м...Хтось носив на аналіз, сказали вода нормальна, пити можна. Але все ж таки я не п'ю її сирою. І до того ж для чаю через Аквафор пропускаю. Бо якщо трохи вона постоїть у цеберці, на дні буде пісок. Та і хто зна, що там на шлангу?
Так що завжди покупаю чи Поляну квасова чи іншу в бутилках, щоб попити без кип'ятиння.
Чоловік п'є сирою зі скважини і нічого.

У нас на дачі скважина 35 м...Хтось носив на аналіз, сказали вода нормальна, пити можна. Але все ж таки я не п'ю її сирою. І до того ж для чаю через Аквафор пропускаю. Бо якщо трохи вона постоїть у цеберці, на дні буде пісок. Та і хто зна, що там на шлангу?
Так що завжди покупаю чи Поляну квасова чи іншу в бутилках, щоб попити без кип'ятиння.
Чоловік п'є сирою зі скважини і нічого.
Там солєй всяких повно, потому осадок і накіп всюди 🤷‍♀️

Поляна квасова потрібна бути в хаті, як засіб від печії)

Це, якщо буває печія.
Але чай або каву на ній варити - то збочення дике.
а хто робить таке? :eek:
Ви читайте уважно. Мова йшла про воду з скважини, яку для чая я обов'язково через фільтр пропускаю.

У Львові в масонському ресторані (що на 2 поверсі над рестораном Криївка) не квіточки, а "доляри" в такому скляному стульчаку) і під скляним полом, і по стінах.:кручусь: Але квіточки авжеж дають більш атмосферний вид)

Останнє редагування:
Ви теж читайте уважно. Хіба де я сказав, що саме Ви використовуєте цю воду для приготування напоїв?
Лишень висловив своє ставлення до такого прикладу використання.
Тому що сам колись зіткнувся. Незабутні враження.
...поляною не можна зловживати,бо вона потім не діє

Петросов вон тоже воду из под крана пил и пригвартвал
- смотрите какая хорошая у меня водичка..
И где он теперь?..:зуби:

Яічко разболелось..:плачу:..правое..:план:

Назад
Зверху Знизу