Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Ну дет читал шо камни зачастую образуются если води мало пьешь..:незнаю:
ну и естественно не из под крана..ми уви не в турции..:D
Я, кстати, последние три года пью воду из под крана ) Колодезную

А ето тогда шо?

IMG_20250203_170405_775.jpg
Музікальний привєт 🥱
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не. А надо, если у меня всё в порядке после питья этой воды?
В мене вода з свердловини. Чудова, смачна. Але жорсткість підвищена. Як і ,майже ,по всій Харківщині...От я і вірішив - використовую цю воду під все, крім кави, чаю...Під них привожу...

В мене вода з свердловини. Чудова, смачна. Але жорсткість підвищена. Як і ,майже ,по всій Харківщині...От я і вірішив - використовую цю воду під все, крім кави, чаю...Під них привожу...
...у мене та ж картина з водою,зі свердловини використовую тільки для технічних цілей,для їжі та пиття,привізна

Мы, пять человек, пьем без проблем сырую воду. А вот когда приезжаем в город и покупаем воду, типа Кулиничи или Роганская, то сразу разница видна.

У меня на даче скважина только техническая, много железа. Колодец пить, готовить.
Раз в 2-3 недели ездим набираем питьевую домой.

Мы, пять человек, пьем без проблем сырую воду. А вот когда приезжаем в город и покупаем воду, типа Кулиничи или Роганская, то сразу разница видна.
Звичайно, там немає кишкових інфекцій...А підвищена жорсткість може дати наслідки у вигляді пісочку в нирках аж з часом...(Дай бог, щоб цього не було...)Варто просто придбати тест-смужки і перевірити...Можливо, використовувати фільтр-кувшин з пом'якшуючим картріджем...

Блін. На уліце мінус два, вітер, сніг, слякоть, калюжи - а мнє треба на НП шурувать, забирать докі на хом'яка. :(

Подивилась у вікно: нема ні снігу, ні калюж, ні вітру, а сонечко сяє...
Мабуть, -2 то не про Харків.
Докі на хом'яка взагалі звучить як анекдот).
Віднести на базар і віддати тьоткам, що торгують цим специфічним товаром в зоопалатках - не простіше?
Вибачаюсь, якщо нахамила)

Назад
Зверху Знизу