Статус: Офлайн
Повідом.: 87895
Повідом.: 87895
Та хто ж їх зна...Хто они?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та хто ж їх зна...Хто они?
Я тож задался цим питанням.Хто они?

Нууу.. я б емоціонально значими людЯм шото навроді " Своя Лінія" не смогла послать 🤷♀️у Кауфленді краще?
Так. Вибрасувать нічо нє буду.Нууу.. я б емоціонально значими людЯм шото навроді " Своя Лінія" не смогла послать 🤷♀️

Та трєскайте на здоровля мені шо 🤷♀️Так. Вибрасувать нічо нє буду.
Раз уж я для вас шото емоціонально значу - присилайтє мнє осєтров і фазанов кур"єрамі глово. Адрєсу дам.![]()
Вот такая она - платонічєская страсть. Бєз осєтров і фазанов.Та трєскайте на здоровля мені шо 🤷♀️
У Чорноморку яку сходіть за рибами 🤷♀️ а то ті курьєри ще понадкусюют.

Кстатє можете і мене приглОсить ага. 😁Вот такая она - платонічєская страсть. Бєз осєтров і фазанов.![]()
На рібілку?Кстатє можете і мене приглОсить ага. 😁
Тю на вас. У Чорноморку.На рібілку?
От волнєнія?Господі. Аж заікацца начал.
На рібалку?
То як?..шоколад у шоколаді?..Я уже двє пєчєнюхі схряцал. Оні в шоколадной глазурі і самі шоколадниє. Вкусниє.

От нєвО.От волнєнія?
Тісто на вкус як шоколадний прянік. Дуже смачно. Тока Анжела каже, шо то з Тафєля.То як?..шоколад у шоколаді?..![]()

А, терь зрозуміло..ну Туфель етош еще не смітнік?..Тісто на вкус як шоколадний прянік. Дуже смачно. Тока Анжела каже, шо то з Тафєля.![]()

Я по рибу тока на рибалку хожу.Тю на вас. У Чорноморку.
Ая в тих нємєцкіх распальцОвках нє сільон. Мінє норм, то шо пріслалі. Мясо, оні і в Австраліі мясо. Шоколадкі нє хуже наших. А прянікі еті так вапше вкуснотА.А, терь зрозуміло..ну Туфель етош еще не смітнік?..![]()

Насколько помню по этой теме, Тафель шёл на ,,ура,,.А, терь зрозуміло..ну Туфель етош еще не смітнік?..![]()
Ізвініть 😳Тісто на вкус як шоколадний прянік. Дуже смачно. Тока Анжела каже, шо то з Тафєля.![]()