Статус: Офлайн
Повідом.: 87866
Повідом.: 87866
Или чернильньіе орешки...Угу. Это галлы.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Или чернильньіе орешки...Угу. Это галлы.
Вот с тебя чернил и наварят
...
Следующая стадия - начнете сны на форуме рассказывать? 😁О, а я перед обедом в ****о вступил..![]()
Всі не треба, хай починає з еротічних...Следующая стадия - начнете сны на форуме рассказывать? 😁
Тут важно - в чиє. Єслі в собачачє, то луччє з дому не виходь. Ага.О, а я перед обедом в ****о вступил..мабуть к деньгам..![]()
Так хотілося з десятикласніцой взасос полобизацца.Я в Миргородах тонув у тій річці... У шостому класі тоді був. Не справився з течією... Все як у тумані, але я прощався з життям. Очухався коли дівчина з 10 класу робила мені штучне дихання. Витягла вона тоді мене з подругою... Я не знаю як її зовуть, але її обличча пам'ятаю досі...

Я вчора сказала шо ментально 70+ , так он обідився 🤷♀️Следующая стадия - начнете сны на форуме рассказывать? 😁
...гівно з отієї діжки?😁О, а я перед обедом в ****о вступил..мабуть к деньгам..![]()
Угу, к ****яним. Видно хтото рубли предлагать будет...О, а я перед обедом в ****о вступил..мабуть к деньгам..![]()
А Ви би хотели?..Следующая стадия - начнете сны на форуме рассказывать? 😁
Т.е. бочки с ****ом постить ето в порядке вещей?..🤣Следующая стадия - начнете сны на форуме рассказывать? 😁
Я не за то закусился с вами..и ви ето прекрасно поняли..Я вчора сказала шо ментально 70+ , так он обідився 🤷♀️
Не очень. 😊А Ви би хотели?..
Я такое пропустила...Т.е. бочки с ****ом постить ето в порядке вещей?..🤣
Тогда зачем нагнетаете?..Не очень. 😊
Вернитесь на станицу назад..оно вас там ждет..Я такое пропустила...

Нашов Аксинью...Вернитесь на станицу назад.