Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Но оно того стоит..:D:клас:
Я крайній раз купіл толі шабо, толі шустов. Послє роботи хотєл випіть з соб...труднікамі на лавочкє. Ффффуууу, яке оно било нєвкусноє. Отбіл охоту. Луччє вотка.

Я нещодавно передивлявся версію 2012 року, з Коліном Фареллом. Трьохгруда теж була, але посімпатніша. Та й весь фільм набато більше дінаміки...
Кстати, от ток шо нажерся халявних сосисочок з бедронки.. мош зайдет?..надо спробувать..:збентежений:

Я крайній раз купіл толі шабо, толі шустов. Послє роботи хотєл випіть з соб...труднікамі на лавочкє. Ффффуууу, яке оно било нєвкусноє. Отбіл охоту. Луччє вотка.
Коллега.. я Вам, из прошлой жизни , би посоветовал покупать Коблево , исключительно 3 зірочки, бо 5 трошкі жестковат.. и обязательно в прямоугольной пляшке:увага:
Все остальние обходите стороной..:D

Коллега.. я Вам, из прошлой жизни , би посоветовал покупать Коблево , исключительно 3 зірочки, бо 5 трошкі жестковат.. и обязательно в прямоугольной пляшке:увага:

Учту. Дзєнькую.

...цей ось непоганий,пригостили,зазвичай беру 5 зірочок
20241127_192940.webp

У мня дома точно бил такой. Но нє помню - випіл я іво, чи щє стоїть.

...взагалі, зараз майже нічого не вживається крім Прикарпатського Кальвадоса,мабуть сезон такий

Як це халявних? Закатілісь за підкладку?
Не.. шось там на кассе самообслуговування ( еба слово яке дліне..:D) шось глюкнуло, кассу запаяло ***** , пришел охраннік, шось там карточкоц пимкнул, я положил сосисочки в воречек, пришов до дому, дивлюсь , а сосисочек в чеке нема..:збентежений:

Назад
Зверху Знизу