Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Анжела, ви питали - шо то за штріх на заправкє на фото біля машини. Так он є на другой фоткє. Там, де мальчікі і дєвочкі. Он там ззаді прістроілся і либіцца.

В школу не стали в Черкасах влаштовувати? Чи нікому з ним там жити круглий рік?
Ні, я ж йому дід. Вирішувати не можу. Та і дитина повинна жити у сім'ї а не з дідом))
Донька б і переїхала до Черкас, і житло там є, але робота.... Вона немало заробляє у Харкові.

Ясно. Харків і в війну, з уіхавшими тренерами, лишається Харковом. А інші міста..то просто інші міста. Не то.
Ні, ну реально у Черкасах тих грошей що у Харкові не підняти.
У мене ще маленька є, їй 36)) Ось вона хоче покинути Харків і цілеспрямовано над цим працює))

С семьи из телешоу TLC. Мама и папа карлики развелись ,,на старости лет,,. Дети живут своими семьями. Но у некоторых лица очень грубоваты, не как у девушки из фото Краса.
Видимо, что-то ещё ...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Добрый вечер....

1731952029101.webp

С семьи из телешоу TLC. Мама и папа карлики развелись ,,на старости лет,,. Дети живут своими семьями. Но у некоторых лица очень грубоваты, не как у девушки из фото Краса.
Видимо, что-то ещё ...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я за ними не слЕлдю..мне стрессов и в жизни хватает..
.:незнаю::D

Спасение принцесси Шуркіной, розпочато.. следите за анонсами.. донати можно кидать на конто ХФ..:кручусь:
IMG_20241118_184629_506.jpg
Ти потом мінє подробно всьо занотуй. Хом'яка треба пєрєправіть до хазяйкі.

Я за ними не слЕлдю..мне стрессов и в жизни хватает..
.:незнаю::D
И я не следю. По спутнику иногда попадала, сейчас вообще и тарелки сняли.
Смотрела ,,Виза жениха, виза невесты,,. Как в штаты рвались из *****ии, Колумбии, также филипинки, тайцы через брак. Лучше любой комедии.

Назад
Зверху Знизу