Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Якіє там предложенія. Оценітє сєбя трєзво - і в бой. Покупаєтє одьожу на два размєра мєньше. Нікакіх трусов і лівчіков. А, ще нада найті гєя, який буде всьо ото знімать на відєо.
Це так с мужиками не работає. Одним хо карліху яку, дрУгим - чорну маммі с такой жопой шо аж ноги іксом ?‍♀️
Я, як дєвочка любознатєльна, дивилась прохвілі таких - там по 10 тис + лайков на кажну хвотку незавісімо от налічія трусОв.?‍♀️

Я, як дєвочка любознатєльна, дивилась прохвілі таких - там по 10 тис + лайков на кажну хвотку незавісімо от налічія трусОв.
19 тыс лайков за фото рыбалки с папой.

1731928179804.webp

Це так с мужиками не работає. Одним хо карліху яку, дрУгим - чорну маммі с такой жопой шо аж ноги іксом ?‍♀️
Я, як дєвочка любознатєльна, дивилась прохвілі таких - там по 10 тис + лайков на кажну хвотку незавісімо от налічія трусОв.?‍♀️
Анжела, тут надо как в фильме со Шварцем "Вспомнить все,, - прилепить третью ***** из силикона, потому что нормальное тело и нормальный гормон роста никому сильно не интересен, похоже..

Анжела, тут надо как в фильме со Шварцем "Вспомнить все,, - прилепить третью ***** из силикона, потому что нормальное тело и нормальный гормон роста никому сильно не интересен, похоже..
І третє полужопіє тоже ?
Ну... це ж хвантазії , потому так да... розжигать воображеніє ?‍♀️

Ві іщє нє попробовалі а уже шось авторітєтно заявляєте.
Пришліть мінє в приват ваши прєлєсті - я скажу, шо нужно подправіть і яким боком стоять до камери, шоб побольше лайков собрать.

Назад
Зверху Знизу