Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А йа думал стулочки рекламировать...Любіма.
Просто жить под пріцелом відєофіксаціі.
Себя, любимую. Вообще то имеет право, если мужчины залипают на эти фото и видео. ?А йа думал стулочки рекламировать...
Достаточно одной фотки, спасибо , мы в восторге, хватит....Жарко.
Парней-карликов почему то никто не приносит, и их мужеством не восторгается, хотя им так же тяжело выживать в мире не карликов....Кака работа?
Задумалась...в мене ж тоже стулочки навроді подставки є....?Себя, любимую. Вообще то имеет право, если мужчины залипают на эти фото и видео. ?
Миниюбка и топик - и всеЗадумалась...в мене ж тоже стулочки навроді подставки є....?
Пока ви думаєте - нєкотороє вже зарабативают.Задумалась...в мене ж тоже стулочки навроді подставки є....?
Ви виділи оту статєйку де написано шо укр онліфанщиці зарабатуют ~1300 на місяц?Пока ви думаєте - нєкотороє вже зарабативают.
Нє. А 1300 чого? Євро, долар, мальтійська ліра, чи кувейтський дінар? Бо є різниця.Ви виділи оту статєйку де написано шо укр онліфанщиці зарабатуют ~1300 на місяц?
Та чи доляр чи євроНє. А 1300 чого? Євро, долар, мальтійська ліра, чи кувейтський дінар? Бо є різниця.
І до сіх пор немає жипа бемеве... ?в мене ціла степ платформа є) чорно жовта і жовті лосінки до неї, і гантелі жовті) yellow fun
Потому шо воспітаніє совковоє. Даже єслі попа как у Кім.І до сіх пор немає жипа бемеве... ?
Ваші предложенія?Потому шо воспітаніє совковоє. Даже єслі попа как у Кім.
Якіє там предложенія. Оценітє сєбя трєзво - і в бой. Покупаєтє одьожу на два размєра мєньше. Нікакіх трусов і лівчіков. А, ще нада найті гєя, який буде всьо ото знімать на відєо.Ваші предложенія?
Шайтелла в первом же сообщении написала - "да, я выгляжу как ребёнок, но моя душа такая же большая как у обычных людей".Парней-карликов почему то никто не приносит, и их мужеством не восторгается, хотя им так же тяжело выживать в мире не карликов....
Єсть і на такоє любітєлі.Попа як у Кім не показник. Талія як у Кім - це правильний запит.
А то може статися шо попа 100 в обхваті а талія 110.

Боюсь, вы опять на меня обидетесь, если я напишу, что она имела в виду.?Шайтелла в первом же сообщении написала - "да, я выгляжу как ребёнок, но моя душа такая же большая как у обычных людей".
Я не *****))Боюсь, вы опять на меня обидетесь, если я напишу, что она имела в виду.?