Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Коротуни.Згоден. Знайка і Незнайка - то безпорадність карлики
Коротулькі. Я хорошо запомніл.Коротуни.
Коротулькі це *****ізм. Як і "солодкая пампушка" в перекладі...Коротулькі. Я хорошо запомніл.
Їх по *****ські коротишками звалі. Один - коротишка-коротулька.Бо коротулька - це як членкиня.

Це та де солодкая пампушка? Бо судячи з "кусочків" гриба...Вот вам дєдушка кусочок книжки.......
......
Микола Носов
ПРИГОДИ НЕЗНАЙКА І ЙОГО ТОВАРИШІВ
Казка
Розділ перший
КОРОТУЛЬКИ З КВІТКОВОГО МІСТА
В одному казковому місті жили коротульки. Коротульками їх називали тому, що вони були зовсім-зовсім крихітні, кожен коротулька був на зріст як невеличкий огірок. В їхньому місті було дуже красиво. Навколо кожного будиночка росли квіти: маргаритки, ромашки, кульбаби. Там навіть вулиці мали назви квіток: вулиця Дзвіночків, алея Ромашок, бульвар Волошок. А саме місто звалось Квітковим містом. Воно стояло на березі струмка. Цей струмок коротульки називали Огірковою річкою, тому що по берегах струмка росло багато огірків.
За річкою був ліс. Коротульки робили з березової кори човники, перепливали річку й ходили в ліс по ягоди, по гриби, по горіхи. Збирати ягоди було важко, тому що коротульки були малюсінькі, а по горіхи доводилось лазити на високі кущі та ще тягти з собою пилку. Жоден коротулька не міг зірвати горіха руками — їх доводилось одпилювати пилкою. Гриби також зрізали пилкою. Зріжуть гриб при самісінькому корені, потім поріжуть його на частки й тягнуть по кусочку додому.
Менi бiльше подобається "Карлсон, який мешкає на даху".Вот вам дєдушка кусочок книжки.......
......
Микола Носов
ПРИГОДИ НЕЗНАЙКА І ЙОГО ТОВАРИШІВ
Казка
Розділ перший
КОРОТУЛЬКИ З КВІТКОВОГО МІСТА
В одному казковому місті жили коротульки. Коротульками їх називали тому, що вони були зовсім-зовсім крихітні, кожен коротулька був на зріст як невеличкий огірок. В їхньому місті було дуже красиво. Навколо кожного будиночка росли квіти: маргаритки, ромашки, кульбаби. Там навіть вулиці мали назви квіток: вулиця Дзвіночків, алея Ромашок, бульвар Волошок. А саме місто звалось Квітковим містом. Воно стояло на березі струмка. Цей струмок коротульки називали Огірковою річкою, тому що по берегах струмка росло багато огірків.
За річкою був ліс. Коротульки робили з березової кори човники, перепливали річку й ходили в ліс по ягоди, по гриби, по горіхи. Збирати ягоди було важко, тому що коротульки були малюсінькі, а по горіхи доводилось лазити на високі кущі та ще тягти з собою пилку. Жоден коротулька не міг зірвати горіха руками — їх доводилось одпилювати пилкою. Гриби також зрізали пилкою. Зріжуть гриб при самісінькому корені, потім поріжуть його на частки й тягнуть по кусочку додому.
Нє докАпуйся. Коротулькі оні.Це та де солодкая пампушка? Бо судячи з "кусочків" гриба...

Не читав Карлсона. А Незнайку на Місяці разов 20.Менi бiльше подобається "Карлсон, який мешкає на даху".
Перша моя книга на мовi.
Можливо був гарний перекладач.
Один "Хатний Цап" того вартий.
Уговорив. Не буду к твоим травмам децтва добавлять ишо одну.Нє докАпуйся. Коротулькі оні.![]()

А яка література була у вас? Бєлоснєжка і сім хуліганов?Яка у вас приятна літєратурна вечерінка ?
Ви нам шото почітАєтє з своєво рАннєво?Яка у вас приятна літєратурна вечерінка ?
Нємєцкая короткомєтражка.А яка література була у вас? Бєлоснєжка і сім хуліганов?
А тебе бабка пИ..дить.Уговорив. Не буду к твоим травмам децтва добавлять ишо одну.![]()

Фюрер і понос шоль?Нємєцкая короткомєтражка.
ТА примєрно така ж сама як і у вас...навєрно ?♀️А яка література була у вас? Бєлоснєжка і сім хуліганов?
Азбуку могу ?Ви нам шото почітАєтє з своєво рАннєво?
Фюрер і понос шольц?
Повне кіно, година с гаком.Нємєцкая короткомєтражка.