Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
***ня та ваша мазесрати..***овиє новості у мєня для вас, панове. Корочє, тє із вас, хто запланіровал в етом году покупку Мазєратті - нє покупайтє. *** - там доводка естетічєского віда автомобіля проізводітся вручную. Прі помощі молотка виколоток і монтіровкі. Як на голімом *****ском заводє. ****єц. Капот хрєново закриваєцца - ***к, работнік монтіровочкой пєтлю подогнул. Закривацца стало луччє. Крило трохі нє с уровнєм капота - ***к, тот же работнік той же монтіровкой крило трохі вигнул ввєрх. Єслі наоборот - молотком і виколоткой вбіл крило поніже. Я в шоці до сіх пор.![]()
Спокойне..ми умеем вносить хаос в размеренную жизнь обивателей..Подчіщаю за вамі на Кубє. Шабашнікі.![]()
Ланос на польских номерах?)***ня та ваша мазесрати..
как с ланосом дела обстоят, стоит в етом году брать у перекупов.. или подождать пока ценности наберет, как картина..![]()
Тєбє поєбацца нєскєм?как с ланосом дела обстоят, стоит в етом году брать у перекупов.. или подождать пока ценности наберет, как картина.
А шильдікі маде ін *****а я должен расклєівать на ваших погорєвших кабєлях?Спокойне..ми умеем вносить хаос в размеренную жизнь обивателей..![]()
І нашо ото постіть тачку із автосалона? Нєпонімаю.Да. Тачка агонь!!
![]()
Ну несрук же покупать Ланоса!І нашо ото постіть тачку із автосалона? Нєпонімаю.![]()
Так откудова такіє грОши у гастєра, шоби таку круту тачілу брать с салона, як на фоткє? Тока шрот.Ну несрук же покупать Лагоса!
Это бонус***ть. Іщє і с фаркопом. !!!!!111
Шото дорого. Бонус - ето йолочка-вонючка. Ілі літр омивайкі.Это бонус![]()
Так ти вдоль трасси по обочінє гріби шукай.Я беб такого Ланоса тоже взял. Но я ж грибник, боюсь его поцарапать в лесу....
Там одни миныТак ти вдоль трасси по обочінє гріби шукай.![]()
Зато тачка нєбіта, нєкрашена.Там одни мины![]()
У етаво уссатово нє покупай. Я відєл офіс єво Братства в Кієвє. Он в нєво прінімал такіх єбланов, шо ой. І строітєлєй оні кошмарілі нараз. Нє давалі строіть дома, пока ім нє отбашляют откупниє.Гараж же надо...
Они такие же наши ,как и ваши..А шильдікі маде ін *****а я должен расклєівать на ваших погорєвших кабєлях?![]()