Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там же вродь речь шла про воду.. а мне инет видал виски и замок какой-то..Як казали у одному *****ському фільмі - "Джоні, ніколи не не пий цю гидоту! Звикнеш - і твоє життя не буде вартувати ламаного центу" (с)![]()

І воду також ))Там же вродь речь шла про воду.. а мне инет видал виски и замок какой-то..![]()
Будєш в Туркмєнії на базарє, пропонуватимуть ***ри - не лякайся. То огурци.А за огурек, яб спитав, алеш тут туркменов уже нема..

Насправді, там було про бурбонТам же вродь речь шла про воду.. а мне инет видал виски и замок какой-то..![]()
А, ну мош бить, я не спец в етом..Насправді, там було про бурбон

Он іщє і рози виращуєт.Якась підозріло чиста кухня у цього пОляка. Вам не здається, що нас десь найобують?
![]()
Я і смотрєть нє буду. іщє ослєпну.Капец..смиешние Ви люди.. я ш не *******..
То ви еще ванну не видели..![]()
Сидит муж в туалете, тужится, тужится.. ,.Жена мимо проходила и случайно свет выключила.Я і смотрєть нє буду. іщє ослєпну.
Да, в начале 90-х било сиешно..Сидит муж в туалете, тужится, тужится.. ,.Жена мимо проходила и случайно свет выключила.
Из туалета: — Аааааа !!!
Жена: — Дорогой это ты?
Муж: — ****! Я думал у меня глаза лопнули!
РощУ, виращуют на продажу..Он іщє і рози виращуєт.
Вот шо з людьмі чужбіна дєлаєт.

Вчера забыла спросить - вы же в ,,частном доме,, так чего когда тепло не чистить рыбу ,, на дворi,,?РощУ, виращуют на продажу..![]()
...там сусіди злі,можуть поліцію викликатиВчера забыла спросить - вы же в ,,частном доме,, так чего когда тепло не чистить рыбу ,, на дворi,,?
?
Местные коты заступятся....там сусіди злі,можуть поліцію викликати
Там места мало, да и *двор* потом митьВчера забыла спросить - вы же в ,,частном доме,, так чего когда тепло не чистить рыбу ,, на дворi,,?
?
, лучше кухню..