Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я хз шо за дрисли, но по виду и вкусу похожа била на морского окуня, ток белая..Єтож дрислі. І по вкусу лажа.

на двоіх мало.Завтрак подготовлен.
І я хз. Я дріслі жарєниє єл. Больш нє покупал.Я хз шо за дрисли, но по виду и вкусу похожа била на морского окуня, ток белая..![]()

Ти жалуєшся, ілі хвастаєшся?ну что холодно жопой сидеть![]()
Головне - не передчуття, а післясмакпредвкушаю ваш не комфорт в этой теме
на ближайшие полгода![]()
Та по різному може бути. Але, не переймайся, проктолог - це не завжди смертельно. Навіть для котів. Правда, для сніговиків - смертельноу проктолога
И смазывать ничего не нужно,що Наркофону на советовалА послє?
Я на шосікє послє доща проєхал. Кросота. Був мокрий от жопи до затилка. І спєрєді тож намок, хоть там і труба рами прікривала.
Яж как луччє хочу.И смазывать ничего не нужно,що Наркофону на советовал
Шото огурци подгулялі.Овощи к утреннему салату помити, ща юшка закипит, и спать..![]()
![]()
Сук, а ти глазастий..Шото огурци подгулялі.

Це ж історія, як і про Краківську ковбасуШото огурци подгулялі.
Багато повинно бути Лафройга, а огірки переїдати - то не здоаво ))Сук, а ти глазастий.., потому их там много...
А за огурек, яб спитав, алеш тут туркменов уже нема..![]()
Кста, никада не пробовал..Багато повинно бути Лафройга, а огірки переїдати - то не здоаво ))

Як казали у одному *****ському фільмі - "Джоні, ніколи не не пий цю гидоту! Звикнеш - і твоє життя не буде вартувати ламаного центу" (с)Кста, никада не пробовал..![]()