Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Рибу чищу у раковінє з водою. Луска не розлітаєцця.Спробувати почистити? Це діло.
Були якось на Водобуді, я спіймав декілька лящів. Приїхали додому, жінка каже - я чистити не буду і йду спати. Ну що ж робити? Впіймав - не викидати ж? Вирішив почістити (до цього жодного разу не чистив, хоча й син рибака). Почистив, засунув у морозилку і ліг спати. Вранці встаю, а дружина миє кухню від луски ))
Так в мене відмазка - треба.було самій чистити ))Вот.. при етом сердитая..![]()
А чого? Луччє всього картопля товчена. Але і каша норм.Ніколи не їм гарнір до риби
А я *** посреди комнати в тазике?..Рибу чищу у раковінє з водою. Луска не розлітаєцця.

То Ви не вмієте просто ))Рибу чищу у раковінє з водою. Луска не розлітаєцця.
А по дождю у тебя затылок чистый?Коня домой на зиму пригнал..![]()
А роздільне харчування? ))А чого? Луччє всього картопля товчена. Але і каша норм.
Завтра сфотаю свій табун.Коня домой на зиму пригнал..![]()
Ніразу жонкой отпі..жжен нєбил. Вся луска в водє остайоцца. Хрєст на пузє.А я *** посреди комнати в тазике?..
Если ти не видишь, ето не значит шо она не разлетается..![]()
А по дождю у тебя затылок чистый?

Ясно.Насправді не люблю гарнір саме до риби
Сома їв у котлетахЯсно.
Сома бєз гарніра хрєн з"їси. Особєнно взрослого.
Так я по дождю и не езжу..А по дождю у тебя затылок чистый?

Попробуем..Ніразу жонкой отпі..жжен нєбил. Вся луска в водє остайоцца. Хрєст на пузє.
А послє?Так я по дождю и не езжу..![]()

Ну не знаю, на заре нулевих вокупали филе зубатки, оч даж ничего..Хуже сома только зубатка. Із того, шо єл.

От потому я и не езжу..А послє?
Я на шосікє послє доща проєхал. Кросота. Був мокрий от жопи до затилка. І спєрєді тож намок, хоть там і труба рами прікривала.

Єтож дрислі. І по вкусу лажа.Ну не знаю, на заре нулевих вокупали филе зубатки, оч даж ничего..![]()