Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вам би ото тока кайфануть. Нє, нє таблєткі. Для подології всякіє мєханізми. Ровнять крівиє ногті і заживлять порепані пяткі. Ага.
Я його нещодавно не зміг подивитись. Уви, нудний на теперішній час....колись, мій улюблений фільм😍😁
І вам дратуті.Троєщанцям і дрУгим позняковцам прЮвєт
Та хай бог милує перти в ваші єбєня, в меня всі фобії обостряюцця пока річку переїдеш. Ще і мости ненадьожні.На правом очінь даже неплохо 😁І вам дратуті.
Хороший обзор. Троєщіна нє рєзіновая. На правий пожалуста. Там багато мєста.
На лiсапедi iздити?Купіл сєбє шльому у чайніков.
Може то вiн йайцi з цицьками поплутав?Так у нього їх немає
В голове должны быть опилки, да-да-да!(С)По умолчанию, пенопласт должен бить в голове!))))
Получицца Запорожец! Заднеприводный, заднемоторный!А єслі углубльонно погугліть?
Пиво нада пить! Воно всi каменюки вимивае з усих мiхурiв, та нирок! Разом з пiском!я акцентірую вніманіє людєй, коториє вже потроху починають пісять кровью ізза проблєм з камнямі в міхурє
Травка заткнигузно називаеться! В мене повен двiр ii росте, аж шкода косити чи виривати.Думаю, шо он нас должен удівіть.
Слава яйцам, шо вам у нас нє понравілось. Нє нада будєт бордюри бєліть.Та хай бог милує перти в ваші єбєня, в меня всі фобії обостряюцця пока річку переїдеш. Ще і мости ненадьожні.На правом очінь даже неплохо 😁
Яж казав.Травка заткнигузно називаеться! В мене повен двiр ii росте, аж шкода косити чи виривати.
...заткнигузно і моя бабуся сушила на горищі,а потім відвар від поносу готувалаЯж казав.![]()
Я живу на одном, ну а ти на другом , на берегу крутом 😁Слава яйцам, шо вам у нас нє понравілось. Нє нада будєт бордюри бєліть.
Я поносамі, слава яйцам, нє наслаждался і такіх назв не знав....заткнигузно і моя бабуся сушила на горищі,а потім відвар від поносу готувала
Троєщанцям і дрУгим позняковцам прЮвєт 🖐
Невже нє охмурілі якого правобєрєжного кієвляніна? З Борщаговкі, чи з Нівок?Я живу на одном, ну а ти на другом , на берегу крутом 😁
То Анжела запостіла. Блогєрка матьора. Якась.Що то за овца з метро Харківьска.