Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А де ж цьой троєщанський сказочнік дівся?

Просто не могу я тут афішировать мої частиє ісчєзновєнія. По прічінє соглашенія о нєразглашенії. Но ви можетє почітать мєждународниє новості і провєсті нєкіє паралєлі. Даж тут на форумє пісАлі.

Просто не могу я тут афішировать мої частиє ісчєзновєнія. По прічінє соглашенія о нєразглашенії. Но ви можетє почітать мєждународниє новості і провєсті нєкіє паралєлі. Даж тут на форумє пісАлі.

...невже теж з трампом чай пив?

Пилюгою на Троєщині занесло чи шо?

Українська онліфанщиця заявила, що заробляє 18-25 тисяч доларів на місяць, вже купила 2 квартири в Одесі, акції Apple та Tesla.

Українська онліфанщиця заявила, що заробляє 18-25 тисяч доларів на місяць, вже купила 2 квартири в Одесі, акції Apple та Tesla.

Чекаємо візиту податкової у гості до перспективного стартапера

Онліфанс. Був вроді запрещон
1727711427792.webp

Онліфанс працює законно (пишуть, що й податки платить).
А онліфанщиці і онліфанщики - хз, не впевнений. (саме це я й написав) :D
Отакої... а я тормозю...☹
Та не звертайте уваги. ВлівАйтєсь. Єсі шо - порішаєтє. 25 косарєй. Щей таке страшко. Ви стопудово зарОбите больше.

А шо такоє онліфас етот?
Та да...

Та фігня полна. Тьотки сіськи-піськи показуют за бабки. Може і дядькИ тоже - не знаю🤷‍♀️

Інтересно... а як оформлюють?

Назад
Зверху Знизу