Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
:хмммм: Приятного аппетита, блин

...я взагалі не їм сиру рибу,там можуть бути глисти,колись сам бачив,правда в сирому оселедці

:хмммм: Приятного аппетита, блин
У нашій місцевій рибі багато глистів, зазвичай солітер (лігульоз ) - ленточний глист білого кольору. Навесні у рибі його не помітно, а під кінець літа, восени він підростає і заважає рибі зануритись на глибину. Усе Печеніжське водосховище у цій плаваючий на поверхні рибі. Місцеві сачками її ловили з човнів, в'ялили і продавали у Старому Салтові на базарчику.
Я знаю як він виглядає. Не раз ця мерзота вилазила із живота риби яку я піймав і патрав. Але у в'ялиній рибі солітер стає схожий на жир, аж прозорий на сонці))
Якось купили зі знайомим по лящу під пиво, потрошемо і він витягує із черева свого ляща майже прозорі полоски. Я нічого не вспів сказати, бо він відправив це у рот зі словами "Какой вкусный жирок у леща!". То був глист солітер. Я чуть не ригонув....

У нашій місцевій рибі багато глистів, зазвичай солітер (лігульоз ) - ленточний глист білого кольору. Навесні у рибі його не помітно, а під кінець літа, восени він підростає і заважає рибі зануритись на глибину. Усе Печеніжське водосховище у цій плаваючий на поверхні рибі. Місцеві сачками її ловили з човнів, в'ялили і продавали у Старому Салтові на базарчику.
Я знаю як він виглядає. Не раз ця мержоти вилазила із живота риби яку я піймав і патрав. Але у в'ялиній рибі солітер стає схожий на жир, аж прозорий на сонці))
Якось купили зі знайомим по лящу під пиво, потрошемо і він витягую із черева свого ляща майже прозорі полоски. Я нічого не всів сказати, бо він відправив це у рот зі словами "Какой вкусный жирок у леща!". То був глист солытер. Я чуть не ригонув....
...який жах,я теж не знав про такий жирок у вяленого ляща

...її на продуктових базах було теж повно,потім все їхало по продуктових магазинах
А у хижій рибі (окунь, щука) отака фігня часто (еустронгілиди):

1726508753347.webp

Назад
Зверху Знизу