Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...кушаєте оті рибні рулетики?Приятного аппетита, блин
Уже не кушаю...кушаєте оті рибні рулетики?
не "рулетики", нет
...я взагалі не їм сиру рибу,там можуть бути глисти,колись сам бачив,правда в сирому оселедці
У нашій місцевій рибі багато глистів, зазвичай солітер (лігульоз ) - ленточний глист білого кольору. Навесні у рибі його не помітно, а під кінець літа, восени він підростає і заважає рибі зануритись на глибину. Усе Печеніжське водосховище у цій плаваючий на поверхні рибі. Місцеві сачками її ловили з човнів, в'ялили і продавали у Старому Салтові на базарчику.Приятного аппетита, блин
...який жах,я теж не знав про такий жирок у вяленого лящаУ нашій місцевій рибі багато глистів, зазвичай солітер (лігульоз ) - ленточний глист білого кольору. Навесні у рибі його не помітно, а під кінець літа, восени він підростає і заважає рибі зануритись на глибину. Усе Печеніжське водосховище у цій плаваючий на поверхні рибі. Місцеві сачками її ловили з човнів, в'ялили і продавали у Старому Салтові на базарчику.
Я знаю як він виглядає. Не раз ця мержоти вилазила із живота риби яку я піймав і патрав. Але у в'ялиній рибі солітер стає схожий на жир, аж прозорий на сонці))
Якось купили зі знайомим по лящу під пиво, потрошемо і він витягую із черева свого ляща майже прозорі полоски. Я нічого не всів сказати, бо він відправив це у рот зі словами "Какой вкусный жирок у леща!". То був глист солытер. Я чуть не ригонув....
У старому Салтові жавжди продавали в'лену рибу на 90% заражену таким глистом....який жах,я теж не знав про такий жирок у вяленого ляща
...її на продуктових базах було теж повно,потім все їхало по продуктових магазинахУ старому Салтові жавжди продавали в'лену рибу на 90% заражену таким глистом.
А у нас риба втікла кудись. Минулим літом було дохрєна і щуки і жерєха. А в цьому - нема.На Печенізському водосховищі вода зараз "кипить" выд такої риби.

А у хижій рибі (окунь, щука) отака фігня часто (еустронгілиди):...її на продуктових базах було теж повно,потім все їхало по продуктових магазинах
То лєщ. Не може втопитись. Солітьор заважає....нічого не видно
...ааа,я ляща бачив тільки вяленого і на сковородціТо лєщ. Не може втопитись. Солітьор заважає.
Вобщєм треба йисти хєк.А у хижій рибі (окунь, щука) отака фігня часто (еустронгілиди):
![]()
...це ти вирішив Сефіду зовсім доконатиА у хижій рибі (окунь, щука) отака фігня часто (еустронгілиди):
![]()
Я їх переловив на спінінга под півтонни мабуть. Були часи....ааа,я ляща бачив тільки вяленого і на сковородці
...золотиє слова,тільки хотів сказатиВобщєм треба йисти хєк.
Мабуть не дарма у багатьох країнах не вживають річкову рибу.Вобщєм треба йисти хєк.
...мабуть оті сети також з хекаВобщєм треба йисти хєк.