Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Их в этом году и у нас как ****аМабудь в Киïвскiй областi урожай угорки.Обещал быть хлопчина в субботу,нэма Поки.
Ну нормально,хоть не волосатые!
Сейчас материализуется Адепт и скажет, шо у меня нэмыти ногы.Ну нормально,хоть не волосатые!
...і не в тазіку з водоюНу нормально,хоть не волосатые!
Нэмыти то не так страшно,а то тут как Красс показал свои его примеру грозилась последовать пани Анжела, предупредив що в неï волосатi.Все были в предвкушении фото,но...мабудь нэмыти були.Сейчас материализуется Адепт и скажет, шо у меня нэмыти ногы.
Ще й с вавкой мєжду прочім !Нэмыти то не так страшно,а то тут как Красс показал свои его примеру грозилась последовать пани Анжела, предупредив що в неï волосатi.Все были в предвкушении фото,но...мабудь нэмыти були.
Да не,с вавкой не надо.Тут своих вавок хватает.Ще й с вавкой мєжду прочім !
Тут у всех вавкиДа не,с вавкой не надо.Тут своих вавок хватает.

...здорових немає,є недообстеженіТут у всех вавки![]()
...бабцю надумали топтати,діду?От тока нинада. У меня ни между прочим ни ишо де, вавок нет. Тока пальцьі чорньіе от орехов.
Ну нє так нє...це я для поддєржанія разговора?Да не,с вавкой не надо.Тут своих вавок хватает.
Єєє... Шось не пойняв логики. До чого чорни от орехов пальци к топтанию бабки?...бабцю надумали топтати,діду?
...горіхи для потенції,якщо ви старістю не знаєтеЄєє... Шось не пойняв логики. До чого чорни от орехов пальци к топтанию бабки?
Та они не тока для потенции....горіхи для потенції,якщо ви старістю не знаєте
...шкаралупи можна на горілці настоятиТа они не тока для потенции.