Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А може они из буков тока одну "ж" знають...Отож, поки вони прочитали інструкцію, поки зрозуміли, що здихати треба, може ще й не всі згодні були...
ЗІ. А Краас, можливо, ще й з економії світло не вмикав, читати їм було важко...
Та нафіга ті інструкції?! Я без них усе зберу ще й лишні запчастини останутьсяОтож, поки вони прочитали інструкцію, поки зрозуміли, що здихати треба, може ще й не всі згодні були...
ЗІ. А Краас, можливо, ще й з економії світло не вмикав, читати їм було важко...
Фумі що?Фумигатор надо включать заранее, а не в тот момент, когда команда ,,спать,,. ?
Дак тада он бесполезен. Пушо пока старьіе ******, налетят новьіе, фумигатором непуганньіе.Фумигатор надо включать заранее, а не в тот момент, когда команда ,,спать,,. ?
Каркаділ. Чи алігатор...Фумі що?
Вот включаете в сеть не зная что, вдруг не только комары в обморок упадут...?Фумі що?
То они, падльі, кайф ловили.Поехал я как-то на рыбалку с ночёвкой. Взял спиральки от комаров. Ну их поджигаешь, они тлеют дымком и типа комаров отпугивают. Поставил их под своё кресло. Дым прёт, а эти гады штук по 20 на каждой руке сидят
Котов я выгнал из комнаты))Вот включаете в сеть не зная что, вдруг не только комары в обморок упадут...?
К слову...Фумі що?

А и жона? Полезная вещ аднака... Пойти шоль самому купить...Вот включаете в сеть не зная что, вдруг не только комары в обморок упадут...?

Шо на обед?Ааббєєєєд..пля..![]()
Кабелепиздиль по простонародному...Можете меня поздравить, теперь я сертифіцированний електрик- землекоппь..![]()
Макароньі...Шо на обед?
Кабель зацепили?????Можете меня поздравить, теперь я сертифіцированний електрик- землекоппь..![]()
Це як? Оператор електролопати?Можете меня поздравить, теперь я сертифіцированний електрик- землекоппь..![]()