Пошляк
Куратор теми
Статус: Онлайн
Повідом.: 19788
Повідом.: 19788
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та абнаковенно ? корову за сіськи подьоргали і вуаля - млєко.Как???
Брееехняяя...(Как говорил Витя Дорожкин)..У мене для вас двє новості. Хорошая і плохая.
Хорошая - Вольво устанавлює дискові гальма на всі 4 колеса ще з 1966 року.
Плохая - голівудскіє актьори пєрвой вєлічіни самі продюсірують фільми, в яких знімаюцця.
Отак.
Чойта? Я дививсь позавчора пєдарачу про Вольво.Брееехняяя...(Как говорил Витя Дорожкин)..
Ну а кто еще ему даст деньги на ото говно шо он наснимает..Чойта? Я дививсь позавчора пєдарачу про Вольво.
А про голівуд сам допьор. В тітрах в продюсєрах значацця актьори, які тут же і знімаюцця.

Вєртайтє пєдікюрщицу взад ?♀️ хай тьотка хоть отдохне трошкі от вида полущених пяток?♀️
Справєдлівості раді - там ще є і другіє продюсєри. Як я понял - актьор покупаєт главную роль у фільмє за свої грОші.Ну а кто еще ему даст деньги на ото говно шо он наснимает..![]()
Тоже актери?..Справєдлівості раді - там ще є і другіє продюсєри.

Там наверное всё продают, и "Кралю" Люботинскую в том числе!А там продают кальвадос?...

Ні в коєму разі. Моя Квіточка только знайшла помєщєніє для власного праксіса і робе там космєтічєскій ремонт. Скоро відкриття.Вєртайтє пєдікюрщицу взад ?♀️ хай тьотка хоть отдохне трошкі от вида полущених пяток?♀️
Може й так. Яж всіх по ФІО не знаю.Тоже актери?..![]()

Не дай бог такова мужа...Ні в коєму разі. Моя Квіточка только знайшла помєщєніє для власного праксіса і робе там космєтічєскій ремонт. Скоро відкриття.
Ааа..так вот чего ти пропал...Ні в коєму разі. Моя Квіточка только знайшла помєщєніє для власного праксіса і робе там космєтічєскій ремонт. Скоро відкриття.

Де я, а де вона. Я тока підтримую віртуально.Ааа..так вот чего ти пропал...
Подсобником калимиш?..![]()
Так вам і не дав.Не дай бог такова мужа...

В каком городе?Ні в коєму разі. Моя Квіточка только знайшла помєщєніє для власного праксіса і робе там космєтічєскій ремонт. Скоро відкриття.