Да я как то по живописи не спец,разве что Мишки в лесу и Бурлаки на Волге, малой когда был в детской поликлинике рассматривал под кабинетом врача...від похоті,це точно,у вас не було бажання залити фарбою всю цю самоту?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да я как то по живописи не спец,разве что Мишки в лесу и Бурлаки на Волге, малой когда был в детской поликлинике рассматривал под кабинетом врача...від похоті,це точно,у вас не було бажання залити фарбою всю цю самоту?
...у вас є ще шанс,у Німеччині багато картинних галерей,у Дрездені є шикарна,можете поїхати самоосвітчитисяДа я как то по живописи не спец,разве что Мишки в лесу и Бурлаки на Волге, малой когда был в детской поликлинике рассматривал под кабинетом врача
...вам же німці соціал дають не тільки для сосання пива,а може,що б подивилися на досягнення цивілізаціїДа я как то по живописи не спец,разве что Мишки в лесу и Бурлаки на Волге, малой когда был в детской поликлинике рассматривал под кабинетом врача
Да не,лучше на матч Бундеслиги сходить...у вас є ще шанс,у Німеччині багато картинних галерей,у Дрездені є шикарна,можете поїхати самоосвітчитися
Я уже писал,ни ******** ,ни пиво не употребляю с 2019 года,у меня не социаламт...вам же німці соціал дають не тільки для сосання пива,а може,що б подивилися на досягнення цивілізації
Я уже писал,ни ******** ,ни пиво не употребляю с 2019 года,у меня не социаламт
...знову бодіпозитив?Бархатние ручки
Шерстяние ножки..
...ти там працюєш,чи жопи роздивляєшся?Нет, они не хворие..
Моди щас такие...![]()
![]()
Працюе копарка, крет, компрессор......ти там працюєш,чи жопи роздивляєшся?
...ок,де жопаті польки?Працюе копарка, крет, компрессор...
А я на все енто дело созерцаю..![]()
![]()
Та то до БедрОнки идти треба.....ок,де жопаті польки?
, а мне лениво, я в теньке под деревом сиджу.. 
...це місцеве злачне місце,типа нашого атб,що туди всі ломляться?Та то до БедрОнки идти треба.., а мне лениво, я в теньке под деревом сиджу..
![]()
Угу.....це місцеве злачне місце,типа нашого атб,що туди всі ломляться?