Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
А чоловік однокласниці?
ЗІ. Відверто кажучи, не розумію, що вас в місті тримає...Останні дні літа...Мене в міську квартиру кулеметом не заженеш...
Так я живу то в Коротичі, то в Харкові на Олексіїївці, то в Черкасах...
Хоча народився і виріс у Коротичі.

Я - навпаки, все життя прожив в Харкові, чисто міська людина, але десять років тому придбали дільницю, побудувався, переїхав - і все, прикипів...
Ви мабуть не застали коли у Коротичі було два ставка. Зараз вони висохли і там чагарник....

1725650478514.webp

Баба..
Абабагаламага...

...це,кому,як...тільки мабуть смотрєть і лишається
Хочется чуть дольше пожить на этом свете,вот хотел и уточнить время созерцания.Спасибо тебе что написал о достижении немецких учёных,10 минут посмотрел/кстати не написано в натуре или на картинке/ 5 лет жизни продлилось.Для разнообразия у меня постоянно есть возможность и на натуральные смотреть и не только смотреть.

Хочется чуть дольше пожить на этом свете,вот хотел и уточнить время созерцания.Спасибо тебе что написал о достижении немецких учёных,10 минут посмотрел/кстати не написано в натуре или на картинке/ 5 лет жизни продлилось.Для разнообразия у меня постоянно есть возможность и на натуральные смотреть и не только смотреть.
...блін,мабуть всі митці були збоченцями,подумати тільки,малювали ,сволота,оголених жінок

Как вправить геморрой народними средствами.. :D

Назад
Зверху Знизу