Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...десь там знизу була,не люблю густийГречки не бачу!))
Я теж такий супчик люблю, але щоб без гречки. Просто картопляний.))...десь там знизу була,не люблю густий
...теж непогано, але повинно бути різноманіттяЯ теж такий супчик люблю, але щоб без гречки. Просто картопляний.))
И ето всьо?У мну гаражовка
![]()
А я такий люблю. + вода і сіль. Більш нічого.Я теж такий супчик люблю, але щоб без гречки. Просто картопляний.))
Для разгончика!И ето всьо?
Пивка для рывка и водочки для обводочки.Для разгончика!
Ток ща присмотрелся, то за ****?..У мну гаражовка
![]()

Гаражовка млять....Ток ща присмотрелся, то за ****?..![]()
А де кальвадос? Чи гостя на пиво зайшла?У мну гаражовка
![]()
Ето я понял..Гаражовка млять....
а шо оно там у тя все в кучу свалено 
Ну який кальвадос! То старша доця))А де кальвадос? Чи гостя на пиво зайшла?
А нам звідки знати? На фотці - жіночі ніжки та пиво з усіляким...Може то однокласниця...Ну який кальвадос! То старша доця))
Однокласниця доньки теж є. У кадр не попала))А нам звідки знати? На фотці - жіночі ніжки та пиво з усіляким...Може то однокласниця...
Вгадав...Однокласниця доньки теж є. У кадр не попала))
Дружина проти гаражовок, чоловік доньки проти гаражовок. Але ми з нею їх чемно херемо і при змозі зустрічаємось по п'ятницам біля гаража попити пивка.Вгадав...![]()
А чоловік однокласниці?Дружина проти гаражовок, чоловік доньки проти гаражовок. Але ми з нею їх чемно херемо і при змозі зустрічаємось по п'ятницам біля гаража попити пивка.