Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шабат.
Я им тоже грю..
- я не могу.. у меня и кипа вот есть празднічная..
А они мне.. - ніхуя..
гої...Хами..
Бо ти сатрап, и им спрятаться не получится.....охоче йдуть на роботу у складі бригади,а коли треба одна-дві людини, це може бути проблемою,вгадайте,чого?🤦♂️
...зразу видно досвід 🤦♂️👍😁Бо ти сатрап, и им спрятаться не получится..![]()
...вони не ховаються,а філонять,а інші обробляють їх🤦♂️Бо ти сатрап, и им спрятаться не получится..![]()
Я таких сразу нагружаю по самое небалуйся.....вони не ховаються,а філонять,а інші обробляють їх🤦♂️
Прідательніца.....до речі,прізвище поціновувачки шабату,філонова,мені сказали,що вона сьогодні у складі бригади поїхала до іншого фермера
...блядська почасовка,не люблю її,але по іншому на більшості роботи не виходитьЯ таких сразу нагружаю по самое небалуйся..
Они потом бригадиру жалуются..![]()
...нєєєє,вони фрілансєри🤦♂️,я вже давно не розстроююсь з цього приводуПрідательніца..![]()
Я коли школьніком був, нас ганяли у совхоз весною на прополку. Скільки я того соняшника прополов! А сіяли його густо - десяток сапкою зрізав, а один оставив...блядська почасовка,не люблю її,але по іншому на більшості роботи не виходить
...всі сільські школярі їздили на такі роботиЯ коли школьніком був, нас ганяли у совхоз весною на прополку. Скільки я того соняшника прополов! А сіяли його густо - десяток сапкою зрізав, а один оставив![]()
дя, мне однажді трудовик на бураках сказал: "да ті хуже колорадского жука!". Во аб'юзері які були у совейской школе...Я коли школьніком був, нас ганяли у совхоз весною на прополку. Скільки я того соняшника прополов! А сіяли його густо - десяток сапкою зрізав, а один оставив![]()
...фу,бридке кацапське слово,бурак🤮🤦♂️дя, мне однажді трудовик на бураках сказал: "да ті хуже колорадского жука!". Во аб'юзері які були у совейской школе...
ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял. И еще немножко на цегляному тоже понял......фу,бридке кацапське слово,бурак🤮🤦♂️
...мабуть таки ,скоріше, бульбацьке,кацапи кажуть свякла🤦♂️🤮ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял.
На півдні України говорять "бурак".ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял. И еще немножко на цегляному тоже понял...