Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
...у працівниці мабуть теж шабат,бурьяни на цибулі їй не цікаві🤦‍♂️

...охоче йдуть на роботу у складі бригади,а коли треба одна-дві людини, це може бути проблемою,вгадайте,чого?🤦‍♂️

...до речі,прізвище поціновувачки шабату,філонова,мені сказали,що вона сьогодні у складі бригади поїхала до іншого фермера

1748005874-mixnews-99fc58fc4c7ec56b7279941efefc48fb.webp

...блядська почасовка,не люблю її,але по іншому на більшості роботи не виходить
Я коли школьніком був, нас ганяли у совхоз весною на прополку. Скільки я того соняшника прополов! А сіяли його густо - десяток сапкою зрізав, а один оставив :рл:

Я коли школьніком був, нас ганяли у совхоз весною на прополку. Скільки я того соняшника прополов! А сіяли його густо - десяток сапкою зрізав, а один оставив :рл:
...всі сільські школярі їздили на такі роботи

дя, мне однажді трудовик на бураках сказал: "да ті хуже колорадского жука!". Во аб'юзері які були у совейской школе...

...фу,бридке кацапське слово,бурак🤮🤦‍♂️
ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял. И еще немножко на цегляному тоже понял...

ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял.
...мабуть таки ,скоріше, бульбацьке,кацапи кажуть свякла🤦‍♂️🤮

ну не знаю, вполне западенське, їх там сеяли гЕктарами, и работали там натуральніе реднеки, я как посмотрел, сразу всьо понял. И еще немножко на цегляному тоже понял...
На півдні України говорять "бурак".

Назад
Зверху Знизу