Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Зачищать не пробовал ? Я в тіскі зажимаю между двумя дощечкаміБлятт. Клєй спортівся. Не можу камєру заклєїть. Сіфоніт ізпод латкі.![]()
На набережної почті, на початку бувшого масковскаватіко їх попробуй найди щас 🤷♀️
Та всьо по фєншую роблю. І два роки тому всьо клєїлось на ура. І затискав пальцамі. Потримав хвилину і всьо.Зачищать не пробовал ? Я в тіскі зажимаю между двумя дощечкамі
...сили в пальцях вже не тіТа всьо по фєншую роблю. І два роки тому всьо клєїлось на ура. І затискав пальцамі. Потримав хвилину і всьо.
Зато язик моцний...сили в пальцях вже не ті
Тиски не у кожного є, а от струбцина не проблема. І не дорого.Спробуй тіскі на пару хвилин
Нема. Поклав гантелю на 14 кіло. А на гантелю щє гірю на 16.Спробуй тіскі на пару хвилин
Льоня Г.???? Ну драстє...Ну ви же партньор, а нє халявщік?!
А на правом берегу напримєр?На набережної почті, на початку бувшого масковскава
То рукі-крюки, до чого тут клей 5 летней давности..Блятт. Клєй спортівся. Не можу камєру заклєїть. Сіфоніт ізпод латкі.![]()
Да, клей ПВА швидко псується.Блятт. Клєй спортівся. Не можу камєру заклєїть. Сіфоніт ізпод латкі.![]()
Щей град піде, будєш продолжать про мої рукі.Кууурвааа..дещь пішов..![]()
Сироєжок тєбє в етом году побольше.Да, клей ПВА швидко псується.
Наприклад, у Сільпо у ГуліверіА на правом берегу напримєр?
Я в детстве дирки на камере вообще заклеивал лейкопластирем, правда которий без марлевой вставкі..обмотал камеру кругом и усе..Щей град піде, будєш продолжать про мої рукі.![]()
От що ти сравніваєш. Сєбя 20тікілограмового в кірзачах і мєня 85ті.Я в детстве дирки на камере вообще заклеивал лейкопластирем, правда которий без марлевой вставкі..обмотал камеру кругом и усе..![]()
Жірдяй..От що ти сравніваєш. Сєбя 20тікілограмового в кірзачах і мєня 85ті.