Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Они чья то пища, жабок...
22723788_original.webp

Там не Брюс Ли, он умер, когда Бред Питт ещё на горшок ходил какать!
Ето когда в відєосалон
Я це багно нiколи не вiдвiдував - в мене вже був вiдеомагнiтофон власноi збiрки, а касети брав у друзiв. Потiм, навiть сам з друзями катались по селам та крутили вiдео. Помню прикол - в селi хотiли подивитися еротику, ну ми iм Еманюель-1 поставили, а через чверть часу пIдкходе тамошнiй "крутий пацан", та й каже - що ви за ***ню поставили??? Ставте щось конкретное! Ну ми поставили круту п@рнографiю? всi додивилися до кiнця! А прикол був в тому, що там сiм'я прийшла подивитися еротику - батько, мати, та Iхня чи 14, чи 16-рiчна дочка! Но додивилися, нiхто не втiк з воплями-

Я тодi тiльки подумав - яка бурна та ****уальна нiч була в тоi сiмейки, та як страждала iхня донька, не маючи статевого партнера, мабуть свою целку пальцями або огiрками зруйнувала))))

Там не Брюс Ли, он умер, когда Бред Питт ещё на горшок ходил какать!

Я це багно нiколи не вiдвiдував - в мене вже був вiдеомагнiтофон власноi збiрки, а касети брав у друзiв. Потiм, навiть сам з друзями катались по селам та крутили вiдео. Помню прикол - в селi хотiли подивитися еротику, ну ми iм Еманюель-1 поставили, а через чверть часу пIдкходе тамошнiй "крутий пацан", та й каже - що ви за ***ню поставили??? Ставте щось конкретное! Ну ми поставили круту п@рнографiю? всi додивилися до кiнця! А прикол був в тому, що там сiм'я прийшла подивитися еротику - батько, мати, та Iхня чи 14, чи 16-рiчна дочка! Но додивилися, нiхто не втiк з воплями-

Я тодi тiльки подумав - яка бурна та ****уальна нiч була в тоi сiмейки, та як страждала iхня донька, не маючи статевого партнера, мабуть свою целку пальцями або огiрками зруйнувала))))

Ви Фьодор развратнік. Со стажем.

Ви Фьодор развратнік. Со стажем.
Та що Ви...:збентежений: Я був агiтпропогандистом! Ну як на савецкой властi приiздив кiномеханiк та крутив фiльми про членiна, партiю, сталiна. А ми приiздили та вносили полову культуру в маси нарiду!!! Потiм нарiд на селах поставив собi супутниковi тарелки, став дивитися п0рно й без нас, там пару каналiв були колись вiдкритi.

В наш відєосалон, на Єкатєріну прийшло стонадцять мужиков і одна тьолочка. Причом вона знала, яке кіно крутитимуть. А год єй тогда було 17.

Такі собаки кращі за котів! Мовчки загризуть, але ****и не будуть.

А год єй тогда було 17.
Може думала що там iсторичний фiльм буде? Якась студентка iстфаку?
прийшло стонадцять мужиков і одна тьолочка.
Ну й як там далi подii розгорталися? Чи стонадцять мужиков почали друг друга в жопи ебати, забувши про одну молоду тьолочку?:D

Може думала що там iсторичний фiльм буде? Якась студентка iстфаку?

Ну й як там далi подii розгорталися? Чи стонадцять мужиков почали друг друга в жопи ебати, забувши про одну молоду тьолочку?:D
Цеж совок. Суровиє мужикі. Дотримались до конца і поперли хто куда. Тогда Фьодор разврату на людях не було.

Назад
Зверху Знизу