Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ніхуя.. я косманафтам біл у першому класі.....всі зайчиками були
Хотіте поучаствавать..) У вас там что, ролевая вечеринка намечается ?![]()
...та ти мажор,з мажорської родини 👍Ніхуя.. я косманафтам біл у першому класі..![]()
От патаму тебе мандарінкі нікада и не доставалісь..Літературним крітіком.
Да.. ми с Батей скафандер из папье маше клеили.....та ти мажор,з мажорської родини 👍
...взагалі, я ніфіга не помню,тільки білі рубашечки,та вушка на резинціДа.. ми с Батей скафандер из папье маше клеили..![]()
Не, тутай тепленько, сонечко ебаше що скажене.....у нас теж похолодало, вітер північно-східний і температура 10
...у нас учора 28 було,так що перепад відчуваєтьсяНе, тутай тепленько, сонечко ебаше що скажене..
Но в Данцігу свій клімат...
А ти думав він буде охраняжем на чістом ентузіазізьме.....цуцик їсть,як кінь,треба каші більше варити
...там все добре, і каша з курячими лапками,і кістки беру для них постійноТиш ток хочь якись кісток давай йому..![]()
І то правда, нахуя бройлерам лапкі..одін *** на **** сидять.....там все добре, і каша з курячими лапками,і кістки беру для них постійно
...повернешся,підкажу де недорого брати,але там ящикамиІ то правда, нахуя бройлерам лапкі..одін *** на **** сидять..