Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
У него там подкручивать нечего, там неразборной клапан без какой либо регулировки
Теж так думав.Було так:
1745398180537.png

Зняв пласт. заглушку, а там винт, що регулює силу притиску пружини, яка, відповідно, регулює відкриття скидання тиску...
1745398302366.png

Теж так думав.Було так:
1745398180537.png

Зняв пласт. заглушку, а там винт, що регулює силу притиску пружини, яка, відповідно, регулює відкриття скидання тиску...
1745398302366.png
У мєня рєгуліруємий, йа так думаю. Бо єсть важіль на ньому, який откриває і закриває шось внутрі клапана цього.

У мєня рєгуліруємий, йа так думаю. Бо єсть важіль на ньому, який откриває і закриває шось внутрі клапана цього.
Тот флажок откривает клапан на слив, но работает он крайне редко ввиду засорения песком и накипью..

Тот флажок откривает клапан на слив, но работает он крайне редко ввиду засорения песком и накипью..
Я його открил - і оттудова как начало капать і бризгать. Сразу закрил і пєрєстало.
На полшишечкі точно работаєт.

И да, он не регулируемий..
Так я туда і нє долєзу.
У нас билі дєбати, гдє устанавлівать бойлєр. Я хотєл там, дє доступ будєт на обслуживаніє. Но - естетика побєділа вчістую. В ущєрб здравоиу смислу. Ага.

Я його открил - і оттудова как начало капать і бризгать. Сразу закрил і пєрєстало.
На полшишечкі точно работаєт.
Давление то он сбрасивает, но вот сливать воду через него проблематично

А. Іщє для мєня стало нєожиданностью, шо нужно соблюдать полярность. А я просто от фонаря вкрутіл проводки і усьо. Может і нєправільно, і оно всє два года коротіло на корпус.

Если магниевий анод активний,( т.е. на него подается напряженин) то ето важно, обично ето фіча бойлеров напичканих електроникой
Та у мня обичний. Но прі нєправільном подключєніі + єбашит на крани подключєніі води. Страшно. Очєнь страшно.(С)

Вот способ подключения которий я обично использую, шоп не било танцев с бубном при сливе води..
А ето устройство предохранительного клапана
snapshot_akvahit.ru_1745399918405.webp
snapshot_akvahit.ru_1745399813676.webp

Вот способ подключения которий я обично использую, шоп не било танцев с бубном при сливе води..
snapshot_akvahit.ru_1745399918405.png
:клас:Крім всього, це ще й можливість мати резерв води. Тільки я, на всяк випадок, на крани ще й заглушки ставлю. Захист від діток і дорослих довбнів...

Назад
Зверху Знизу