Статус: Офлайн
Повідом.: 33168
Повідом.: 33168

Он нє ламаєцца.![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Он нє ламаєцца.![]()
...давно дивлюся на авто ,як просто жоповозку,без понтів😀Нє - ну грєх нє купіть заряженную тачку, яка з завода коштувала 120 штук, а щас 3.
Зря. Я вот стопудово нє куплю ні автоваз, ні автозаз....давно дивлюся на авто ,як просто жоповозку,без понтів😀
На корейцев посмотри.Зря. Я вот стопудово нє куплю ні автоваз, ні автозаз.
І зараз хоть і єздіть нєкуда практічєскі, но хочіца комфортную і надьожную. І візуально красіву.
...звичайно,це максималізм,але купляти старі понти немає сенсуЗря. Я вот стопудово нє куплю ні автоваз, ні автозаз.
І зараз хоть і єздіть нєкуда практічєскі, но хочіца комфортную і надьожную. І візуально красіву.
Дізєль на заднєм планє у мєня. Була рєноха. Там свєчам накала бошкі свєрнуть прі откручіваніі шо висморкацца.Ну, дизеля здесь тоже не дешево..![]()
Із красівих тока Опірус.На корейцев посмотри.
Я би кукурузника купил.. но он у меня по висоте в гараж не проходил.. ща *****и постарались.. теперь даже спринтер войдет..Зря. Я вот стопудово нє куплю ні автоваз, ні автозаз.
Потому шо на Мерина похожІз красівих тока Опірус.![]()
А на новую дєнюх нєт. Одін раз тока билі. Купіл. Проєл. Всьо....звичайно,це максималізм,але купляти старі понти немає сенсу
...на правий берег напримєр 🥱І зараз хоть і єздіть нєкуда практічєскі, но хочіца комфортную і надьожную. І візуально красіву.
Купляй у Польше. Одін раз живьом.Я би кукурузника купил.. но он у меня по висоте в гараж не проходил.. ща *****и постарались.. теперь даже спринтер войдет..![]()
Будет достаточно лодкі...на правий берег напримєр 🥱
Пошол за роліковимі конькамі. Якраз мої статкі....взагалі,я десь читав,що авто не повинно коштувати дорожче 10%,від твоїх статків,щоб не було тягарем для бюджету
...підводноїБудет достаточно лодкі![]()
ОЙ... харе уже скігліть... якшо я рєшила ощаслівіть, це не поможеПошол за роліковимі конькамі. Якраз мої статкі.